Klubløb Vollerup Runden / Fødselsdagsfest 9. oktober

Kære KIF’er, kom til ”før fødselsdagsfestløb” d. 9. oktober 2021 kl. 14:00 ved Vollerup Stranden & Vollerup Vang.
Gretha vil stå for opvarmning kl 13:50. så kom i god tid🙂 (der kan parkeres på den offentlige parkeringsplads)
Efter løbet vil der, ud over fine lodtrækningspræmier, være forfriskninger (vand, saft, kaffe, the samt kage)
Der er tidstagning, med vores Raceresult-tidstagningssystem.
Har du en familiemedløber eller medhjælper er de hjertelig velkomne.
Meld dig til KLIK HER  (det er gratis): på 5, 7 eller 10 km ruten. Se ruterne i bunden af siden.
Pga forplejningen efter løbet vil det være rart, at du tilmelder dig på forhånd. Du kan dog også tilmelde dig på dagen.
Håber virkeligt at vi ses og det gælder specielt ”nyløberne”

Hilsen løbsudvalget 😍

For dem som ikke vil gå eller løbe ruten vil der også være en god fitness time. Her vil instruktørerne gerne have en tilmelding fra jer for at kunne tilrette lægge timen efter hvor mange der kommer og har lyst til fitness.

Tilmelding til Fitness arrangementet

• Hidden

Så skal vi til Fødselsdagsfest !!!

Vi sætter os til et veldækket bord.

Kl. 17.30 fortsætter vi til klubbens 96 års fødselsdagsfest i kantinen på Kalundborg Gymnasium hvor der bydes på en lækker buffet med kage til dessert samt vin, øl og vand.
Sange eller anden underholdning modtages med glæde.
Menuen koster for medlemmer 100 kr. og ledsager som ikke er medlem af KIF 200 kr.
Sidste dag for køb af spisebillet er søndag den 3-10.
Ved vegetar/diætmad send en mail til sekretaer@kalundborg-if.dk
KØB DIN SPISEBILLET HER:

7 km. ruten