Skip to content

f17e4dba-b78d-45ad-a3dd-62dc5ce0a438varm20ude

Klubben har til formål at alle – også du – kan dyrke motion

Vi er gode til fitness, gang- og løbemotion, som vi dyrker året rundt. Vi lægger op til, at det er motion, som skal være sjovt, socialt, men også seriøst.

For løbetræningen lægger vi vægt på, at vi træner samlet for en del af træningen. Vi har bl.a. fælles opvarmning, ligesom vi løber lidt fartleg sammen.

Vores træning er lagt på tirsdag og torsdag fra kl. 17.30 til 19.00 i sommerperioden.

Vi holder til på Munkesø Stadion, Stadion Alle 13.

Der er også mulighed for frivillig træning i weekenden i Kystskoven. 

Vores træning er lavet så alle kan være med, også du. Vi har flere løbehold,
så der er rig mulighed for alle, at træne sammen med andre, som er på samme
niveau som en selv.
Et par gange om året starter vi et  nyløber-hold op.

I starten af september/oktober har vi Yoga, Indoor Fitness, styrke-smidighed- og
konditionstræning i Kalundborg Hallen. Vi træner mandag fra kl. 17:00 til kl. 18:00 og torsdag fra kl. 17:00 til kl. 18:30.

Fra påske rykker vi ud til Outdoor Fitness. Det er mandag fra kl. 17:00 til kl. 18:00. Vi holder til ved klubhuset i Munkesøen.

Ud over vores hjemmeside, hvor du kan finde informationer om alle klubbens aktiviteter m.m., er vi også synlige på Facebook. Vi har en SIDE, som bruges til at informere ud i verden, om fremtidige aktiviteter og de gode historier ツ Denne SIDE må du rigtig gerne “Synes godt om”. Du kan finde den ved at klikke på Facebook symbolet på forsiden eller her: https://www.facebook.com/KalundborgIF/?ref=bookmarks

Vi har også offentlig GRUPPE, som man kan blive medlem af. Denne GRUPPE bruges til at videregive info om stort og småt, der foregår i klubben. Alle kan blive medlemmer, og alle kan skive opslag. GRUPPEN er vores digitale opslagstavle. Du finder den her: https://www.facebook.com/groups/131492000353332/

Back To Top