skip to Main Content

Symbioseløbet 24-09-23

Kalundborg IF afholder i samarbejde Kalundborg Symbiose* og Lerchenborg Gods* løb søndag den 24. september 2023. Aktiviteten er et løb med tilbud til alle fra begyndere til mere trænede. Kalundborg IF håber med dette fælles arrangement at kunne skabe en dag, der kan inspirere flere til bevægelse, øge kendskabet til lokalområdet og bare give deltageren en god oplevelse sammen i nogle fantastiske kulturelle, naturmæssige og spændende landskabelige rammer.

Målgruppe: Alle er velkomne, børn, familier, nybegyndere og de mere trænede sportsfolk.
Løberuter: Der er børne/begynderløb på 2,5 km., 5 km., 10,5 km. og halvmaraton for dem, som gerne vil løbe længere.
Du kan løbe eller gå ruterne, blot skal du være i mål senest 3 timer efter start.
Hvornår:  Søndag d. 24. sept. 2023 kl. 11:00
Hvor:  Lerchenborg Slot, Lerchenborg 3, 4400 Kalundborg.
Priser: 2,5 km: 25 kr., 5 km: 50 kr., 10,5 km: 75 kr., Halvmaraton: 75 kr.
Tilmelding: Frist for online tilmelding er fredag d. 22. september kl. 23.59, derefter stiger prisen 25 kr.

Eftertilmeldingsgebyr: +25 kr. (Eftertilmelding fra kl. 9:30 til kl. 10:30)

Tilmelding KLIK HER:

RESULTATLISTE KLIK HER:

Startnumre: Afhentes fra Kl. 9:30 i startområdet.
Opvarmning: kl. 10:50 ved startstedet tæt på hovedbygningen
Starttider:    kl. 11:00 for halvmaraton og 10,5 km-løbere.
kl. 11:05 for 5 km-løbere.
kl. 11:10 for 2,5 km-løbere

Tilmelding KLIK HER:

Ruter: Den korte rute (2,5 km): En smuk og børnevenlig rute rundt om hovedbygningen og i Lerchenborgs barokhave. Denne rute kan løbes eller gås en eller to omgange.

Den lange rute: (10,5 km): Rute i varieret terræn i grønne områder og på landevej. Der vil være ca. 200 m. i sten på stranden langs fjorden.
Tager du den lange rute to gange har du tilbagelagt en halvmaraton.
Den lange rute tager dig ud fra Lerchenborg gennem alléen til Asnæsværket og den nye Vesthavn, langs stranden og gennem Asnæs Forskov. Herefter er der et stykke på landevej, hvorefter du kommer forbi skov, vindmøller og solceller inden du løber gennem Lerchenborgs barokhave.

Der udleveres en medalje til alle børn der gennemfører og de voksne som ønsker det. Der trækkes lod om præmier blandt onlinetilmeldte før den 22/9 2023 kl. 23.59. Ruterne er godt afmærkning, -der er frugt og drikkelse under og efter løbet, -der er musik, te/kaffe i start/målområdet, der er toiletvogn, der er sat pavilloner op, hvor skiftetøj kan opbevares, der er en førstehjælper på stedet, der er opvarmning til musik og tidtagning med chip.

For deltagere er der væske, frugt, te/kaffe i barokhaven ved målområdet. På ruten er der forplejning for hver 5 km. Til tilskuere er der gratis te/kaffe.

Løbet vil foregå i parken på Lerchenborg Gods og i de skønne omgivelser omkring godset og Asnæs Forskov. Løberuten udenfor parken er tilrettelagt på stier, som ikke er så kendte. Samarbejde med Kalundborg Symbiose og Lerchenborg Gods giver også mulighed for at få et kendskab til symbiosetankegangen, en kulturoplevelse af godset og barokhaven og øge kendskabet til landskab og skove på Asnæs.

Tilskuere er meget velkomne og der er denne dag åbent til den klassiske barokhave på Lerchenborgs Gods, så lav en tur for hele familien. Der vil være gratis kaffe i målområdet.

Med venlig hilsen
Kalundborg IF

*I Kalundborg Symbiose samarbejder byens største industrivirksomheder på tværs af sektorer og deler overskuddet af energi, vand og materialer med hinanden, så det ikke går til spilde. Det første projekt er startet tilbage i 1961.

*Lerchenborg Gods er en herregård der er beliggende lige syd for Kalundborg by. Lerchenborg er stamhuset for den danske lensgrevelige slægt Lerche-Lerchenborg og blev opført i 1743-53 af general Christian Lerche. Parken omkring Lerchenborg er en barokhave.

Back To Top