Skip to content

Stafet For Livet 2021 lørdag 12. juni kl. 11

I år bliver der mulighed for igen at deltage i Stafet for livet.

Stafetten er fra Lørdag d. 12 juni kl. 11:00 til kl. 23:00.

Kræftens Bekæmpelse afholder Stafet For Livet over alt i Danmark til fordel for kræftramte og deres pårørende og også i Kalundborg. Stafet For Livet Kalundborg er en tilbagevendende begivenhed hvert år i juni.

Den første stafet blev afholdt i 2018 og gentaget i 2019, men i 2020 måtte vi aflyse på grund af Corona. I år er vi tilbage, men med et lidt andet koncept.

Deltag i kajak, på cykel eller på hest – du bestemmer!

Det betyder, at vi i år åbner op for, at man kan deltage med lige den sportsgren, man har lyst til. Vi plejer at være i Munkesøen alle sammen, hvor man enten går eller løber, men det kan vi ikke i år. Vi har bedt vores hold om at lave baser rundt om i hele kommunen, så vi stadig kan afholde stafetten, men med god afstand.
Så hvis du alligevel tager en motionstur i løbet dagen, og du gerne vil være med i stafetten, har du hermed muligheden.

Prisen er 100,- kr. for voksne, og 50,- kr. for deltagere under 18 år.

Tilmelding
Man tilmelder sig på et hold og hvis man ikke lige kan samle et hold eller blot vil deltage som enkeltperson, kan man tilmelde sig holdet ”Blandede Bolcher” på hjemmesiden www.stafetforlivet.dk/kalundborg, hvor du også kan se mere om programmet på dagen.

Er du i tvivl om noget, er du velkommen til at kontakte tovholder for holdene, Kathrin Kok på telefon 20 56 31 61 eller på mail kathrinbkok@hotmail.com

Vi håber du har lyst til at være med,
Stafet For Livet Kalundborg

Back To Top