Skal KIF Løbe Sammen Med Hele Danmark – Hver For Sig Den 21-6 Kl. 10

Skal KIF løbe sammen med hele Danmark – hver for sig den 21-6 kl. 10

Succesen fra den 19-4 gentages og Danmark løber igen sammen hver for sig d. 21. juni. Mere end 30.000 deltagere var med sidst – målet er endnu flere denne gang. Igen slår Danmarks største løbsarrangører sig sammen og afholder Danmarks største virtuelle løb; Danmark løber.
Vi viser hele Danmark, at vi endnu engang står sammen ved at løbe eller gå alene. Et gratis løb, hvor vi opfordrer alle til at iklæde sig løbetøj i de danske farver, så Danmark d. 21. juni kl. 10.00 er fyldt med løbere i rødt og hvidt tøj. Distancerne er på 5, 10 eller 21,1 km, og du kan deltage, uanset hvor i landet eller udlandet, du bor. Denne gang er det også muligt at tilmelde 21,1 km walk. Vi livestreamer det hele fra vores studie, så du kan følge med på din mobil undervejs. Det eneste det kræver er et par gode sko, en mobil og masser af godt højt humør!
TILMELD DIG ALLEREDE NU

Da KIF d. 19-4 løb sammen med hele Danmark

Klokken 11 gik startskuddet til det velsagtens største onlineløb i danmarkshistorien.
31.403 mennesker havde meldt sig til.
“Danmark løber – sammen hver for sig”, hed arrangementet, som var arrangeret af en række danske idrætsklubber. Arrangementet var gratis for alle, der ønskede at deltage.
– Det er for at holde motivationen ved lige. Nu når vi ikke må afholde store events, så må vi gøre det på den virtuelle måde, siger Christian Friis, motionschef i Sparta Løb, som er en af de idrætsforeninger, der stod bag løbet.
Landet over trak løbere i Dannebrogs farver og begav sig ud på enten fem, ti eller 21,09 kilometer en rute som de selv havde valgt.
Fra KIF deltog flere som havde rig  mulighed for at nyde det flotte vejr på den selvvalgte rute hvad enten den gik gennem skoven med gule anemoner eller som Mette Bruun`s billeder viser ud af Gisseløre.

Vi håber I har det godt og der stadig er god aktivitet i løbeskoene hos jer alle i det skønne forårs vejr. 😎

Danmark løber sammen hver for sig