Skip to content

Røsnæsløbet 43. gang 2023.

På den sidste officielle St. Bededag – som helligdag – trodsede 84 løbere den stride modvind fra øst, på deres tur mod Kalundborg, hvor der var mål i Munkesøen – og gennemførte Røsnæløbet, som blev afholdt for 43. gang. Der var 4 distancer at vælge imellem. Det blev desværre kun til en på Marathon distancen. Mindaugas Garmus som gennemførte i tiden 3.29.53 flot løbet.
I forbindelse med at St. Bededag nu er afskaffet blev det sidste gang Røsnæsløbet afvikles på denne dag.
KIF må i tænkeboksen for at finde en anden dag til det traditionsrige Røsnæsløb eller det skal være noget helt andet.

Mindaugas Garmus


Se tidligere vindere af Røsnæsløbet fra 1979-2022 KLIK HER:

Billedserie fra Røsnæsløbet 2023

Rutebeskrivelse:
½ maraton: Der startes på den store P-plads på spidsen af Røsnæs – herefter følger man Røsnæsvej indtil Lillesøvej hvor der drejes tv.  – Lillesøvej følges frem til Kallerupvej, der følges frem til Kallerup bakkevej, hvor der drejes th – kort efter drejes der th ad Nostrupvej, der følges frem til Røsnæsvej – Røsnæsvej følges hele vejen til Kysttoften på højre hånd – efter 50 m drejes tv. ad Gl. Røsnæsvej, der følges frem til Ellinglund skov, hvor der løbes på skovstier til Munkesøens stadion.
Maraton: Ruten startes i munkesøen og ½ maratonruten løbes bagfra ud til P-pladsen på sidsen af Røsnæs, hvor der vendes og der løbes ad ½ maraton ind til Munkesøen igen.

Den klassiske på 15,5 km:
Der startes på den store P-plads på spidsen af Røsnæs – herefter følger man Røsnæsvej hele vejen til Kysttoften – her løbes ca. 50m og derefter følges Gl. Røsnæsvej frem til Ellinglundskoven – der løbes ad skovstier igennem skoven og derefter ind på Munkesøens stadion.

Den korte på 5 km:
Starter i Munkesøen – derefter løbes igennem Ellinglund skov – herefter løbes tv. af Gl. Røsnæsvej til Kysttoften – der løbes th. og kort derefter tv. af Røsnæsvej og ca. 1 km ud af Røsnæsvej, hvor der vendes og løbes samme vej tilbage til Munkesø stadion.

Depotoversigt for rute 15,5 km og ½ og hel marathon:

Back To Top