Skip to content

Klovneløbet 2019

Den 16. juni kl. 11.00 afholdes der Klovneløb i Kalundborg. Pengene der samles ind gennem tilmeldinger til løbet, doneres til foreningen Danske Hospitalsklovne.
Klovneløbet er et familieløb, hvor alle kan være med. Det handler ikke om at være hurtigst; Det handler om at få en hyggelig og sjov dag, og samtidig støtte et godt formål.

I Kalundborg er det Mette Gildberg, der frivilligt arrangerer Klovneløb på vegne af Danske Hospitalsklovne:

  •  Løbet skydes i gang ved Munkesø Stadion. Jeg synes, det er en fantastisk måde at støtte et godt formål på,

fortæller Mette Gildberg, der håber på, at mange vil tilmelde sig Klovneløbet.

Prisen for at deltage er 70 kr. per person. Heraf går mindst 56 kr. direkte til Danske Hospitalsklovnes arbejde på landets børneafdelinger. De resterende 14. kr. går til afvikling af løbet. Melder man 5 personer eller flere til på samme tid, falder prisen til 60 kr. per person.

Danske Hospitalsklovne er en landsdækkende forening, der støtter indlagte børn igennem deres sygdomsforløb. Hospitalsklovnene spreder smil og glæde, når der er allermest brug for det. Alle hospitalsklovne er uddannede og lønnede. Danske Hospitalsklovnes arbejde eksisterer kun i kraft af donationer.

Klovneløbet i Kalundborg er ét ud af mere end 60 Klovneløb, der i år afholdes i hele landet. Alle Klovneløb er arrangeret af lokale frivillige. Sidste år deltog over 14.000 løbere i Klovneløb, og der blev doneret mere end 1.300.000 kr. til Danske Hospitalsklovne. 
Du kan finde et Klovneløb og tilmelde dig her: www.klovneløb.dk

Om Danske Hospitalsklovne
Danske Hospitalsklovne besøger indlagte børn på alle landets børneafdelinger, samt på institutioner og særtilbud for børn & unge, herunder otte børnepsykiatriske dag- og døgnafsnit

Det tager halvandet år at uddanne sig til hospitalsklovn. Foreningen har tilknyttet 53 professionelt uddannede hospitalsklovne samt 9 nye under uddannelse.
Hospitalsklovnene stilles gratis til rådighed for landets børneafdelinger, og lønnes af foreningen
Danske Hospitalsklovne eksisterer kun i kraft af donationer fra private, virksomheder og fonde

For yderligere information, kontakt
Karsten Bjerring, projektleder, Danske Hospitalsklovne, Tlf.: 51 23 55 29, Karsten@danskehospitalsklovne.dk

Back To Top