Skip to content

KALIF’ens nyhedsbrev april 2018

Kære medlemmer

Generalforsamling
Her er det første nyhedsbrev fra den nye bestyrelse, som blev valgt på generalforsamlingen d. 20.03.18.
En meget velbesøgt generalforsamling, hvor der deltog 54. Rigtig flot ud af ca. 260 medlemmer.
Referat af generalforsamlingen lægges på hjemmesiden og kan læses her: https://kalundborg-if.dk/referat-generalforsamlingen-2018/

Løbetræning
I januar startede vi op med individuel træning frem mod distancerne 10 km, 21,1 km og 42,2km. Denne træning er rettet mod løb i maj måned, TV-Øst Løbet i Ringsted og Telenor Maraton i København. Der evalueres i trænergruppen primo maj og herefter planlægges sommerens løbetræning. 

Tømmerupløbet
Tømmerupløbet blev afholdt 31.03. med 176 deltagere.
Hele indtægten fra løbet, som går til børnecancerfonden, blev afleveret til Tømmerup Brugs, som leverer al frugt til alle vores løb – rigtig flot.
Det gav god stemning og liv til løbet at der var musik og at Per speakede deltagerne i mål.
Der er ønske om 1/1 maraton næste år og vi skal have planlagt en ny dato.

Royal Run træning
Royal Run fællestræningen blev afholdt lørdag d. 21/4. Ca. 20-25 deltog, både klubmedlemmer og nye ansigter. Vi havde en rigtig hyggelig formiddag hvor formen blev testet, og det kongelig vink indøvet.

Røsnæsløbet
St. Bededag fredag d. 27.04.18 er der for 39. gang Røsnæsløb.
Der kører en dobbeltdækkerbus fra Munkesøen til Røsnæsspidsen og alle 16 km løberne vil blive transporteret til Røsnæsspidsen.
Home har tilbudt at filme løbet fra en drone, hvad der skulle give nogle gode optagelser, som vi kan bruge til fremtidig promovering af vores løb.

Indoor fitness
Indoor fitness sluttede 19. og 22./3., efter en vinter med masser af god motion. Både mandage og torsdage har der været god tilslutning.
En stor tak til vores dygtige og motiverende instruktører – Gitte og Gretha om mandagen og Mette om torsdagen.
Vi glæder os til at se dem igen i den næste sæson.

Outdoor fitness
Outdoor fitness startede op d. 16/4. – En uge senere end først annonceret, da vi trækker på de samme instruktører hele året.
Dog er der en ny instruktør med til Outdoor, da Per har lovet at tage sig af et nyt tiltag i klubben, en slags crossfitt – hvor der er fokus på styrke og løbeteknik sammen med smidighed. Per starter op i løbet af maj måned. Vejret var en dronning værdig. Hvilket vist også var årsag til at vi var 34 til træning – dejligt med så god opbakning.

Atletikbanen
Der bliver lavet en plan for hele Munkesøområdet, her er afsat 100.000 til dette.
Der er desværre ikke sket noget med de lovede forbedringer på atletikbanen. Det skulle være lavet slut marts / start april. Gruppen, som har kontakten til kommunen har rykket for vedligeholdelsen, hvilket gjorde at der er blevet revet op i banen, men ikke tromlet mm., så banen er stadig ikke god at løbe på.

Bestyrelsen
Den nye bestyrelse har konstitueret sig og består af; Formand: Klaus Jørgen Nielsen, Kasserer: Gitte Davidsen, Sekretær: Rita Klejs. Øvrige medlemmer er; Mette Gildberg, Kristina Püschl, Per Østerby, Mona Madsen. De nye suppleanter er Kristina Andersen og Kim Thyme.

Med venlig motionshilsen fra Kalundborg IF’s bestyrelse

 

Back To Top