Skip to content

Flot tilslutning til Symbiosis Løbet 2022

Kalundborg IF afholdte i samarbejde med Kalundborg Symbiose* og Lerchenborg Gods* motionsløb den 25. september 2022. Aktiviteten er et løb for hele familien med udgangspunkt på Lerchenborg Gods, tilbuddet var til alle fra begyndere til mere trænede. Kalundborg IF håbede med dette fælles arrangement at kunne skabe en dag, der kan inspirere flere til bevægelse, øge kendskabet til lokalområdet og bare give deltageren en god oplevelse sammen i nogle fantastiske kulturelle, naturmæssige og spændende landskabelige rammer.

Hele 179 børn og voksne havde takket ja til at deltage og mødte op på Lerchenborg Gods søndag formiddag.
”Vi er meget tilfredse med deltagerantallet, men der har også været et godt samarbejde op til løbet. Pressen har skrevet om løbet, der er gode lodtrækningspræmier fra byens forretninger, der er et godt samarbejde med Symbiosen som er hovedsponsor og Lerchenborg som ligger grund til, så det er vi yderst taknemmelig for, så vi er glade for, at den opbakning, det er trods alt et stort arrangement for os som en lille klub,” fortæller Charlotte Jørgensen, som er løbskoordinator på Symbioseløbet til TV Kalundborg

Resultaterliste KLIK HER:


Årets medalje i træ.
Så er løbet igang.

Tak til alle vores Sponsorer.

Kvickly Emagade 9A. 4400 Kalundborg
Rema 1000. Klosterparkvej 47.
4400 Kalundborg
Meny. Nørre alle 133.
4400 Kalundborg


Se billedserien fra TV-Kalundborg: KLIK HER:

Se billedserien og læs artiklen i SN.dk: KLIK HER:*I Kalundborg Symbiose samarbejder byens største industrivirksomheder på tværs af sektorer og deler overskuddet af energi, vand og materialer med hinanden, så det ikke går til spilde. Det første projekt er startet tilbage i 1961.
*Lerchenborg Gods er en herregård der er beliggende lige syd for Kalundborg by. Lerchenborg er stamhuset for den danske lensgrevelige slægt Lerche-Lerchenborg og blev opført i 1743-53 af general Christian Lerche. Parken omkring Lerchenborg er en barokhave.


 

Back To Top