Skal du løbe/gå Cross Cup i 2022/2023 ?

Som medlem af KIF får du her et godt tilbud til vintersæsonens Cross Cup Løb.
Hold høj puls, grib udfordringen og styrk formen hele vinteren:
Tilmeld dig til Crossløbene for sæsonen 2022/2023.
Tid og distancer:
– Kl. 10.30: ca. 3 km (tidsgrænse 35 min.)
– Kl. 11.15 ca. 6 km og ca. 9 km (i grupper á max 100 løbere med de hurtigste forrest)

Crossløbene foregår i varieret terræn på afmærkede ruter. De fem løb ligger geografisk spredt i Midt- og Vestsjælland. Du får flotte ruter med nye løbetekniske og konditionsmæssige udfordringer hver gang.
Der løbes både i skov, ved strand, på brede stier og smalle spor med variabelt underlag.

Til hvert løb er der tre distancer: ca. 3, 6 og 9 km, så du kan være med uanset dit løbeniveau.

Tilmeld dig alle fem løb eller vælg enkelte ud:
✔️ 1. løb: Lørdag d. 5 november 2022 i Hedeland, Hedehusene
✔️  2. løb: Lørdag d. 3. december 2022 ved Det Hvide Spor, Hvalsø
✔️  3. løb: Lørdag d. 7. januar 2023 på Holbæk Fælled
✔️  4. løb: Lørdag d. 4. februar 2023 ved Herstedhøje, Albertslund
✔️  5. løb: Lørdag d. 4. marts 2021 ved Nørager Gods, Ruds Vedby

Priser og rabatkode
Det er muligt at tilmelde sig seriens fem løb til 425 kr. + gebyr. (tilmelding senest den 30. oktober)
Tilmelding til de enkelte løb koster 110 kr. + gebyr (tilmelding senest tirsdagen inden kl. 12.00)
Eftertilmelding 150 kr. + gebyr pr. start på dagen fra kl. 11.00

Rabatkoden til DGI-DAF  klubber har du som medlem af KIF fået tilsendt pr. mail.
Du kan som medlem af KIF få dit startgebyr på 300 kr. refunderet hvis du gennemføre 3 ud af de 5 løb.

Arrangører
Det er Bevæg dig for livet – Løb, herunder DGI Midt- og Vestsjælland og lokale løbeforeninger, der står bag: Fløng Kondi – Lørdagstrail – Mud’n’Race –  Fremad Holbæk –  ALOT – Høng Løbeklub