Skip to content

Lerchenborgløbet søndag den 26-09-21

Lerchenborgløbet blev afviklet i et dejligt efterårsvejr.  Parken dannede en smuk ramme om arrangementet og løftede stemningen, sammen med den inspirerende musik, der konstant spillede i baggrunden. Både små og store deltog i Grethas medrivende opvarmning, der skabte en følelse af fællesskab og glæde.
Den korte rute, der primært løb igennem parken og rundt om slottet var udstyret med en grundig afmærkning samt vejvisere på de kritiske steder, hvilket gjorde det let at finde vej f.eks. for en lille purk, der løb fra sin familie og endte med at komme i mål lang tid førend resten af flokken. Den lange rute, der førte deltagerne ud i meget varieret terræn, med flotte synsindtryk, gjorde stort indtryk på mange og blev rost i store vendinger. I tilgift fik alle set de store vindmøller og solcelleparken, der ligger på Lerchenborgs jord. 

Resultatliste. KLIK HER:  Tryk på dit navn og få et diplom til evt. udskrift.

Efter gennemførsel af løbet, blev der budt på lækker chokoladekage fra Meny, -saft, vand og frugt – og der kunne indtages kaffe eller the, medens den lune sol blev nydt i caféområdet. Mange benyttede desuden lejligheden til at slappe lidt af i parken inden hjemturen.

Nogle løb rigtig stærkt, medens andre tog det mere roligt, sådan som det altid er ved et motionsløb. Som arrangør er det vigtigste dog, at deltagerne fik en god oplevelse og motivation til fortsat bevægelse til gavn for sundheden. Det er vores klare indtryk, at de allerfleste tog hjem med en god oplevelse i bagagen.
Tak til alle, der gjorde det muligt 😊 – både deltagere, sponsorer, gavegivere, hjælpere og Chr. Lerche.


Nordea Fonden støtter Lerchenborgløbet, hertil også med bluser til løbets deltager.


Tak til alle vores Sponsorer.

Hop In
HRS
Ørsted
K.P. Kaffe & Te
Matas
Helsam
Føtex
Kvickly
Meny

Candy Shop & Slik Slot
Tranes Legetøj
Bog & Idé
Sportsmaster
Svane Apoteket
La Viva
Rhodos Restaurant og Pizzaria
Mayo
Kebab Time
TK Place


Tak til fotograf Lene Storgård for de flotte billeder:

 

Ruter Lerchenborgløbet:

2,5 km ruten

 

10,5 km ruten
Back To Top