skip to Main Content
Kalundborg Symbiosis Løbet 2016

Kalundborg Symbiosis Løbet 2016

INFORMATION OG TILMELDING

DATO
TID
STED

25. september 2016
Kl. 11.00-14.00
Lerchenborgvej 3
4400 Kalundborg

OM LØBET

Løbet er et motionsarrangement for hele familien, med distancer fra 3 – 21,1 km. I princippet kan man både gå og løbe igennem ruterne, blot det ikke varer længere end 3 timer. Der er også mulighed for, at stille op som et stafethold á 3 personer, der hver løber/går 7 km.

Start og mål er flyttet til den smukke hovedindgang ved Lerchenborgs slotspark, hvor man efter løbet kan slappe af i græsset med venner og familie. Der er stemningsfuld musik samt mulighed for at købe kaffe og lækker kage.

Alle starter med at løbe/gå rundt i den smukke slotspark, der normalt ikke er åben for offentligheden.

Nær ved start/målområdet er der toiletter og et ”sekretariat”, hvor værdigenstande kan opbevares.

Opbevaring af skiftetøj o.l. kan i begrænset omfang ske i de opstillede pavilloner, men det er på eget ansvar. Der er rigtigt gode parkeringsforhold på den store gårdsplads nær start/målområdet.

Den korteste rute er på 3 km og den er meget velegnet til gående, nyløbere og børn, da den foregår i slotsparken og på utrafikerede markveje (se kort).

Den lange rute er på 7,04 km og den kan man vælge at gennemløbe enten 1, 2 eller 3 gange, så man altså løber ca. 7 km, 14 km eller en halvmaraton. Ruten løber ikke blot igennem den smukke park, men også igennem de mange grønne oaser imellem nogle af Kalundborg Symbiosis partnerne. Ruten er ændret i forhold til 2015 og -16, så det er en god idé, at orientere sig på kortet.

De første løbere (stafet-, halvmaraton- og 14 km-løbere) sendes af sted kl. 11:00, lidt senere sendes 7 km-løberne af sted og til sidst sendes 3 km-løberne ud på ruten.

Der vil være tydelige markeringer af ruterne og vejvisere, hvor der er behov for lidt mere hjælp. Alle løber dog på eget ansvar og alle skal overholde færdselsreglerne. Vi anbefaler at børn ikke løber på den lange rute uden en voksen ledsager.

På den lange rute er der et depot med væske, frugt og müslibarer efter ca. 4,5 km og igen efter 7 km (målområdet)På den korte rute er der kun depot i målområdet. Der vil også være en hjertestarter i målområdet (i tidtagervognen).

Startnumre udleveres ved indgangen til parken og her er der også mulighed for eftertilmelding mod et gebyr på 40 kr. Priserne på onlinetilmeldinger er 30 kr for børn under 12 år (3 km), 40 kr for voksne (3 km), 80 kr for alle på 7 km, 120 kr for alle på 14 km og 160 kr for alle på halvmaraton.

Vi trækker lod om de mange præmier, men det er kun online-tilmeldte, der er med i puljen, så det er en god idé, at melde sig til inden deadline d. 21. sept. kl. 23:59

RUTERNE

FOTOS FRA DAGEN

Back To Top
X