Skip to content

KALIF’ens nyhedsbrev september 2018

Kære medlemmer. 

Da der er sket meget siden sidste opdatering, vil vi forsøge at få de vigtigste ting med her. 

Løb:

Løbetræningen er stadig godt besøgt, samt mange nyløbere – dejligt at se. 

Der har været afholdt flere løb, bl.a.: 

Outlet-løb som Bodil og Vagn stod for. 

Royal Run, hvor der var fælles transport for de ca. 50 som løb. Max sørgede for at hente bluser og startnumre til alle – mange tak til Max. Også tak til Kristina P. som stod for forplejning. 

Røsnæsløbet d. 27/4. Der blev vist reklame for løbet på kommunes nye storskærme. Alt klappede – selv tilskuerne. Der var stor ros for arrangementet fra både 5-tårn og K-Tri. Et par ting skal rettes til næste år – evt. et par hjælpere mere.  Men en stor tak til alle hjælperne i år. Pressedækningen kunne også være bedre, da der kun blev nævnt vinderne af herreklassen. Også dette rettes til næste år. 

Klovneløbet d. 10/6., hvor der var rekorddeltagelse med 198 betalende. Dette gav ca. 12.000 kr. til hospitalsklovnene. En dejlig dag. 

Møllebakkeløbet d. 26/7., 127 løbere gennemførte løbet, i dejligt vejr. Alt omkring løbet klappede takket være de mange trofaste hjælpere. Det eneste der trak ned var at tidtagersystemet fejlede og mange derfor ikke fik registreret deres tider. Møllebakken Rundt havde 40 års jubilæum i år, og det blev fejret sammen med alle hjælperne i Kistrups Gård efter løbet, med fælles spisning og Ruths hjemmebagte lagkage. 

Site Ka-run d. 19/8. hvor Kif er hjælpere, og hvor Kif kan deltage sammen med Novo medarbejdere. Et fint løb med lækker forplejning. 

Margueritløbet d. 23/9. i Asnæs Forskov i strålende solskin og med over 100 glade deltagere, der nød turen.

Kommende løb: 

Symbioseløbet d. 30/9. ved Lerchenborg Slot.

Diabetesløbet d. 14/11. med start på Torvet. 

Madpakkeløb: 

Madpakkeløb med Per Birkemose som instruktør. Der blev serveret grillpølser og brød – en stor succes med ca. 50 deltagere. 

Madpakkeløb d. 14/8., hvor John Ø. stod for orienteringsløb fra Nyby havn. Denne gang var det egen madpakke. 

Madpakkeløb d. 18/9, hvor det var Laila, der stod for underholdningen, samt en god opvarmning fra Gretha. Der kunne købes “madpakke” til 25 kr, som var pølser/brød samt pitabrød m/kylling. Klubben var vært med øl, vand, vin og kaffe og kage. 

Div. Løb: 

Klubben har desuden hjulpet til ved Sommergames på Novo d. 29/5. Stor ros for dette.

Kif og K-Tri har d. 13/6. afholdt et Cannonball i Kystskoven. Et hyggeligt arrangement som er gratis for deltagerne (men næsten alle giver 50 kr. til udg.) Der var ca. 20 deltagere. 

Der har været afholdt “Stafet for livet” d. 30/6. Dette stod Kristina P. for. 

Ny løbedag: 

OBS! på at der bliver løb om mandagen i stedet for tirsdag i vinterhalvåret – fra 1/10. 

Begrundelsen er at indoor fitness er flyttet til tirsdag. 

Outdoor fitness: 

Der har været fin tilslutning siden udendørssæsonen startede, med ca. 20 glade motionister hver gang. Der var sommerpause fra 18/6. – 6/8. Udendørssæsonen slutter 24/9. 

Stor tak til vores meget engagerede instruktører for opfindsomheden for en anderledes motionsform end ved indendørs gymnastik. 

Indoor fitness: 

Der er opstart tirsdag d. 2/10. kl. 17:00 – 18:00 i hal 2. Samt torsdag d. 4/10. kl. 18:30 – 20:00 i hal 1. 

OBS! På nye tider og dag. Dette skyldes Kalundborg Kommunes nye beslutning om, at de børnehold, som måtte ønske tider mellem kl. 16 –19, har førsteret til tiderne i hallerne. Dette gjorde, at vi desværre ikke kunne beholde “vores” mandagstid. 

Vi håber, at der er mange, som har mulighed for at komme på de nye tider. Vi har stadig vores dygtige instruktører: Gretha og Gitte om tirsdagen samt Mette om torsdagen. 

KIF-fødselsdag: 

Klubben holder som sædvanlig fødselsdag for medlemmerne. 

Det er fredag d. 5/10. kl. 18:00 i Aktivitetscentret Munkesøen. Tilmelding/betaling kan gøres her: https://kalundborg-if.dk/foedselsdag-5-oktober-kl-18-00/ Senest den 29. september.

Der vil være en lækker buffet samt vin – øl – vand og kaffe med lidt sødt, alt dette for 150 kr. pr. medlem og 200 kr. for ikke medlemmer. 

Opfordring: 

Nyhedsbrevet vil blive bedre med flere indslag, derfor opfordres alle medlemmer til at skrive om oplevelser med klubben o.l. 

Frugt:

Køkkenet kan altid bruge overskudsfrugt, så har du frugt i overskud fra haven er vi altid glade modtagere. 

Til slut en stor tak til alle medlemmer for stor opbakning i klubben.

Med venlig motionshilsen fra Kalundborg IF’s bestyrelse

/Rita  

 

Back To Top