Skip to content

KALIF’ens nyhedsbrev oktober 2017

Kære medlem

Med lidt forsinkelse er oktober måneds nyhedsbrev nu endelig nået frem. Selvom mørket har sænket sig over vores træningstider, har der været godt gang i både udendørs- og indendørsaktiviteter for slet ikke at nævne klubfesten og ture til både indenlandske og udenlandske destinationer.

Klubbens 92 års fødselsdag

Som rigtigt mange af jer ved, afholdt vi klubbens årlige fødselsdag d. 6.okt. Der var nye kræfter bag arrangementet, nemlig et team af hjælpsomme damer, som Ulla havde samlet fra hold 2. De havde påtaget sig opgaven og med stor dygtighed fik de arrangementet til at lykkes. Der var ikke alene sørget for god mad, drikkelse, kaffe og kage. Teamet havde også fundet på underholdende aktiviteter, der gav anledning til munterhed hos både deltagere og tilskuere. Stor tak til festudvalget for en dejlig fest.

Stadionudvalget

Det ser lige p.t. ud til, at kommunen har samlet handsken op og har indbudt til et møde, hvor Munkesøens fremtid skal drøftes af de mange interessenter. Det bliver spændende at se, hvad der kommer ud af dette arbejde og især om stadion bliver forbedret, så vi i højere grad kan bruge det igen. Held og lykke til alle der deltager i mødet.

Julekomsammen

Husk at sætte et kryds i kalenderen ud for tirsdag d. 28. nov., hvor vi afholder den årlige julekomsammen efter træning i Aktivitetscenter Munkesøen. Se invitation her: https://kalundborg-if.dk/julefest-28-november-2017/

Webmaster assistenter

Klubben søger stadigvæk en/flere personer til at passe hjemmesiden og vores Facebook-side og -gruppe, da Gitte er alene om det hele lige nu og gerne vil aflastes.

Kalundborg Symbiosis løbet 1.okt.

For 4. år i træk har vi afholdt Kalundborg Symbiosis Løbet, og for fjerde gang har vi oplevet en stigning i antallet af deltagere. I år fik vi ca. 100 flere deltagere og kom helt op på 233 tilmeldte. Det kan vi kun være tilfredse med – og især når man tænker på hvor regnfuldt vejret var op til starten. Der er stadig ting der kan forbedres, men i det store og hele regner vi med, at fastholde modellen og blot lave småjusteringer næste år. Tak til alle der hjalp med at gennemføre løbet.

Halvmaraton i Amsterdam

En flok friske KIF’ere var en smuttur i Amsterdam på forlænget weekend omkring d. 15. okt., hvor de deltog i Amsterdam Halvmaraton. Det var sommervejr med 24 grader under selve løbet, så de korte bukser og singlet’er blev luftet udenfor sæsonen. Løbet kan stærkt anbefales til andre, der har mod på at prøve et halvmaraton udenfor Danmarks grænser, og det kan også anbefales, at bestille hotel, transport m.v. i god tid. Hold øjne og ører åbne mht. om der tages initiativ til en lignende rejse, eller tag selv initiativ og husk, at invitere hele klubben, hvis det foregår i klubregi.

Kalundborg Messen

Messen er netop afsluttet og mht. vores stand gik det over al forventning. Der var rigtigt mange nysgerrige personer, der lagde vejen forbi os, hvor de fik en lille snak om at træne i KIF, fik målt Body Age, spiste depotmad og deltog i konkurrencen om at gætte hvor mange km, der blev tilbagelagt på løbebåndet i løbet af 12 timer. Tak til alle der hjalp og/eller løb på løbebåndet.

DGI crossløb

Der er nu i alt tilmeldt 10 løbere fra KIF til årets DGI Cross, hvor én kaster sig ud i både 3 km og 6 km, medens 6 løbere nøjes med at løbe 6 km og 4 har meldt sig til 9 km. Det er stadigvæk muligt, at melde sig til alle 5 afdelinger, da der er deadline d. 5.nov. Husk at der gives rabat, hvis I bruger den tilsendte kode. https://app.lap.io/event/2017-crossloeb-midt-og-vestsjaelland

Diabetesløbet

Tirsdag d. 14. nov. afholdes det årlige Diabetesløb i samarbejde med Novo Nordisk. Løbet ser igen i år ud til, at få mange deltagere, da der allerede nu er over 300 deltagere. Da det er et stort arrangement, er der også brug for megen arbejdskraft, så alle der har tid og lyst til at give en hånd med som hjælper, vil blive taget godt imod. Som tak for hjælpen bliver der serveret sandwich og drikkelse efter løbet. Hvis du vil hjælpe, skal du kontakte Kurt Rasmussen eller tilmelde dig via vores hjemmeside her: https://kalundborg-if.dk/verdens-diabetes-dag-14-november-2017-diabetesloebet/

Løbetrænere søges

Vi mangler stadigvæk trænere til flere af holdene. Så du skal endelig ikke holde dig tilbage, hvis du har lyst til at prøve om det er noget for dig. Henvend dig f.eks. til løbetrænings-koordinatoren Pia Larsen eller til formanden Klaus-Jørgen.

Løbetræningen

Løbetrænerne har afholdt et møde og har besluttet at fastholde princippet om, at der trænes langt og langsomt løb om tirsdagen og intervaller om torsdagen. I eftersommeren blev der lavet fællestræning hver 2. torsdag og pt. lader vi opvarmningen gå på skift imellem trænerne på de enkelte hold. Disse nye tiltag vil blive evalueret løbende. Mål og rammer for de enkelte hold kan læses på hjemmesiden via dette link: https://kalundborg-if.dk/traening/loebetraening/#1476817275727-38dfb3fe-e777

For tiden er trænerne på de enkelte hold, som det kan ses i skemaet herunder.

Instruktører efterår 2017:
Tirsdage Onsdage Torsdage Lørdage
Gå hold   Mette og Kristina  
Begynderhold Mette og Kristina   Mette og Kristina Mette og Kristina
Hold 1* Kristina/(John) Kristina/(John)
Hold 2 Gretha/Bodil Gretha/Torben/Lisbeth
Hold 3 Thomas/Pia Allan/Marianne
Hold 4 Preben/Vagn Preben/Vagn
Hold 5 Jacob/Poul Anker Poul Anker/Per

 

Tilfredshedsundersøgelsen

Siden sidste nyhedsbrev har en del af klubbens medlemmer besvaret vores spørgsmål i tilfredshedsundersøgelsen. I korte træk er 70% af klubbens medlemmer tilfredse eller meget tilfredse med træningen, 17% finder træningen acceptabel og 13% er utilfredse. Der er mange nyttige informationer og gode råd gemt i de uddybede svar, hvilket bestyrelsen og trænerne vil tage til efterretning. Det er næppe alle ønsker, der kan imødekommes, men vi må sammen gøre vores bedste, for at forbedre træningen, så endnu flere medlemmer bliver tilfredse.

Med venlig motionshilsen fra Kalundborg IF’s bestyrelse

Back To Top