Skip to content

KALIF’ens nyhedsbrev maj 2017

Kære medlem

Så fik vi endelig lidt sommervejr og det giver jo en masse energi til at komme ud at løbe og gå. Benyt endelig enhver mulighed for at få lidt motion og nyde de lange lyse dage – og læs nyhedsbrevet, når du trænger til en lille pause ツ

Madpakkeløbene

Det første madpakkeløb blev afviklet med stor tilslutning, ca. 50 deltagere torsdag d. 18.5. – med Per Østerby som arrangør. Per leverede rigtig god opvarmning, tekniktræning og konditionstræning i form af 10-20-30-metoden. Efter træningen samledes de fleste i solen og nød de medbragte madpakker, vin, vand, øl, kaffe og kage samt hyggeligt selskab. Vi mangler nogle friske folk til at stå for løbet d. 15. juni – så kom endelig frit frem, hvis du har lyst. Henvend dig til Mona Madsen eller en anden fra bestyrelsen.

Fra Spids til Spids sommerafslutning

Arrangørerne bag sidste års ”Fra Spids til Spids” Pia, Max, Dorthe og Daniel, har besluttet at gentage successen d. 1. juli og har skrevet flg. på hjemmesiden: ”Så nærmer vi os snart den traditionsrige sommerafslutning, Spids til Spids, så reserver d. 1. juli til løb og KIF hygge. Der bliver igen i år tre forskellige ruter: 28 km, 13 km og 6 km og ideen er, at alle kommer i mål på samme tid. Fokus er en dejlig løbetur og masser af hygge og alle i klubben kan være med. I år vender vi ruten så vi starter i Havnemarken på Asnæs og slutter på Nyby havn på Røsnæs. Der kommer mere info senere, men sæt allerede nu kryds i kalenderen. Det bliver så hyggeligt.”

Klubbens 92 års fødselsdag

Husk at Kalundborg IF fylder 92 i år og at vi fejrer det d. 6. okt. Kontakt Ulla Sørensen, hvis du vil give en hånd med i festudvalget eller på selve dagen.

Samarbejde med K-Tri ophører

Vi har en aftale med K-Tri om at vores medlemmer kan benytte deres baner i svømmehallen, når de har træning og deres medlemmer kan løbetræne hos os. Aftalen ophører pr. 1. sept. da der ikke er plads til andre end K-Tri’s egne medlemmer i de få svømmebaner, som de har til rådighed. Fremover må man altså melde sig ind i begge klubber, hvis man vil gøre brug af div. tilbud i de 2 klubber.

Referat fra Generalforsamlingen

Flere har efterspurgt det fulde referat fra Generalforsamlingen, så det ligger nu på  hjemmesiden. Læs det her: https://kalundborg-if.dk/referat-generalforsamlingen-kalundborg-if-atletik-motion-d-28-marts-2017/

Hjertesponsorer

Hvis medlemmer, der har egen virksomhed, kunne tænke sig at være fast sponsor for klubben er det muligt at lave en aftale om hjertesponsorat. Dette giver mulighed for at få firmalogo eller lign. på klubbens hjemmeside. Kontakt Gitte Davidsen hvis det har interesse.

Outdoor Fitness

Der har været god tilslutning til vores udendørs motion, Outdoor Fitness som foregår hver mandag fra kl. 18-19. Det tegner til at blive en rigtig god sæson for denne del af klubbens virksomhed. Der er stadigvæk masser af plads til flere deltagere, så hold jer endelig ikke tilbage ツ

GoRun

Motionsaktiviteterne i Kystskoven under GoRun konceptet har ikke haft så stor en tilslutning, som vi havde håbet på. Efter aftale med DGI vil det derfor kun blive tilbudt om søndagen fra nu af.

Tømmerupløbet

Som nævnt i sidste nyhedsbrev blev Tømmerupløbet afviklet med stor succes og med et overskud på 8770 kr., der er blevet doneret til Børnecancerfonden af Tømmerup Dagli’Brugs. KIF fik ikke rede penge ud af det, men vi fik til gengæld både PR, vand, frugt og sponsorgaver til Røsnæsløbet og Symbiosis Løbet, hvilket vi er taknemmelige for.

Røsnæsløbet

Vejrguderne var med os d. 12. maj, hvor Røsnæsløbet blev afviklet med stor tilslutning med 142 tilmeldte løbere. I år havde vi valgt at ændre ruterne, så der i stedet for en 7 km rute med start ved goldbanen, blev lavet en 10 km rute hvor man skulle vende ved Hjorthøj. På denne måde kunne vi nøjes med 1 bus der kørte til Røsnæs spidsen. I forbindelse med gun-starten blev tiderne forskudt ca. 30 sekunder, men det er blevet rettet efterfølgende. Vi vil endnu engang takke alle hjælpere og sponsorer. Der bliver afholdt et evalueringsmøde inden længe, hvor løbsledelsen vil samle op på dagens forløb.

Klovneløbet

Det næste løb, som klubben arrangerer, er Klovneløbet, der afvikles d. 10. juni. I år har Kalundborg IF indgået samarbejde med Kalundborg Sejlklub, om afvikling af løbet i forbindelse med arrangementet ‘Vild med vand’, som bl.a. har aktiviteter på havnen og i Sejlklubben. Vi har lavet 2 smukke ruter langs fjorden og over til Sejlklubben på Gisseløre. Alle kan deltage i både gang og løb, da vi bruger offentlige stier og veje. Så kom endelig og deltag i dette sjove løb og støt De Danske Hospitalsklovne.

Halvmaratontur til Århus d. 6. august

Bestyrelsen kan hjælpe med at skaffe en minibus til en fordelagtig pris, hvis nogle vil til Århus d. 6. august for at løbe halvmaraton. Kontakt Gitte Davidsen for at få et tilbud og skriv dig på den liste, der hænger i klublokalet, så vi kan se hvor mange der er interesserede.

Medlemsønsker

Bestyrelsen vil i nær fremtid udlevere et spørgeskema til medlemmerne for at høre, hvad den enkelte ønsker og forventer sig af klubben.

Betalingsmetoder

Ved betaling af kontingent m.m. via hjemmesiden kan man nu bruge alle typer danske betalingskort herunder både Mastercard og Visa Debit. Betaling med kort medfører et mindre kortgebyr.

Med venlig motionshilsen fra Kalundborg IF’s bestyrelse

Back To Top