Indoor Fitness Er I Gang.

Indoor Fitness er i gang.

Så er er der gang i Indoor Fitness igen !!

Vores indendørs sæson er startet tirsdag d. 6. oktober, hvor Gretha og Gitte underviste. Torsdag d. 8. oktober er der aflyst, hvor Mette skulle have undervist.
I uge 42 – tirsdag d. 13. oktober kl. 17:00 samt torsdag d. 15. oktober kl. 18:00 skulle vi være i gang i hal 1 (gl. hal) både tirsdag og torsdag.
Kom bare!!
Vi holder alle de corona anvisninger vi skal.
For at gøre en evt. smitteopsporingen nem bedes alle krydse sig af på deltagerlisten.

Hallen er desværre lejet ud til mange andre formål vi beklager meget – men kan desværre ikke ændre på hallens bookinger dette giver en del aflysninger.
Se listen for aflysninger som vi ved på nuværende tidspunkt.

Som noget nyt får i hver jeres egn nye fitnessmåtte til indoor fitness. Måtten er til “Lån” så længe, man er medlem, og skal afleveres, hvis man stopper til indoor fitness. Man skal selv opbevare måtten – medbringe den til træning.
Måtten kan/skal afhentes i klublokalet Munkesøen mandag d. 21. – 28./9. eller på løbedage tirsdag og torsdag kl. 17.

Eller kontakt Rita (61164948).

Liste med aflysninger lige til at printe ud. (tryk først view fullscreen)