Skal du lære at løbe 5 km i 2022? KIF har Nyt Begynder Hold med start den 4. januar

Er du ikke er vant til at løbe – men gerne vil i gang.
Så start i KIF den 4. januar kl. 17.30. Vi mødes på Munkesø Stadion.

Vi løber 3. gange om ugen. Tirsdag og torsdag kl.17:30 og lørdag kl. 10.
Skulle du blive forhindret står den på hjemmetræning 🙂 efter programmet. Løbeprogrammet KLIK HER.

🏃‍♂️ Når du starter med at løbe, er det en god ide at følge et løbeprogram. Et løbeprogram designet til nybegyndere sikrer dig en god start på din løbetræning. 🏃‍♀️🏃‍♂️

Der startes roligt ud og vi går det meste af tiden de første mange dage i løbeprogrammet. Under kyndig vejledning af Max. (uddannet løbeinstruktør)
Ved at følge prgrammet forhindrer det derudover at du ikke kommer til at lægge for hårdt ud og derved risikere at få overbelastningsskader.
Efterhånden som løbeprogrammet skrider frem, kommer der stille og roligt ekstra løbeminutter på, så du hele tiden oplever, at du bliver udfordret, og at din kondition bliver bedre – uden at det på noget tidspunkt føles alt for hårdt. På denne måde undgår du skader. Max vil hele tiden følge op på om der er nogen som mærker ømhed eller smerter.

Når du har en aftale om at løbe sammen med andre, er det sværere at springe træningen over. 🏃‍♀️🏃‍♂️
Efter 12 til 16 uger vil du være i stand til at løbe hele 30 minutter i træk – eller hvad der omtrent svarer til at løbe 5 km.

Det vil ske den 7. april ved et madpakkeløb. Her løber klubbens øvrige medlemmer de 5 km sammen med jer.
Løbet sluttes af med hyggeligt samvær.

Ønsker du yderlig informationer ring til Max P. B. Jensen 23803309

Lær at løbe – én gang for alle sammen med andre. Så er der større chancer for at du holder motivationen og kommer i mål.

Tilmeld dig til begynderholdet

• Hidden