skip to Main Content
Maratontræning

Maratontræning

Hej alle løbeglade KIF’ere.

Vi er nogle stykker, der vil begynde at træne til Copenhagen Maraton d. 21. maj 2017. Vi begynder derfor at løbe nogle længere ture i weekenderne. Vi giver besked om distancer og tempo på forhånd og alle der har lyst til at løbe med er så hjertelig velkomne.

Vi løber som udgangspunkt lørdag formiddage kl. 10:00, men op til jul vil der være nogle uger hvor vi løber om søndagen i stedet. Efter jul vil vi nogle enkelte weekender køre andre steder hen at løbe for at få lidt afveksling fra Kalundborgs asfalt. Gode ideer modtages gerne. Derudover overvejer vi at deltage i Spartas maratontræning i København nogle gange i løbet af foråret.

Vi vil løbe mellem 12-16 kilometer i ulige uger og 18+ i lige uger (her øger vi med 2-3 km fra gang til gang). På den måde vil kroppen vænne sig til at løbe lange distancer og forhåbentlig kunne klare de 42 km til maj. Planen er, at vi løber 5:30 – 6:00 pr. km og så vidt muligt uden pauser. Når vi kommer på ture over 20 km vil der være depoter undervejs på ruten. Det forventes, at alle der kommer med på turene kan løbe distancerne i det tempo der er aftalt, der vil selvfølgelig blive samlet op, men som udgangspunkt ingen deciderede pauser.

Løbeprogrammet vil hænge i klubhuset og hver torsdag til træning vil der blive oplyst om weekendens løb.

Alle er mere end velkomne til at deltage og det er selvfølgelig ikke et krav at man slutter af med at løbe i København.

De bedste løbehilsner

Pia, Benny og Co.

Back To Top
X