skip to Main Content
LANDSMESTERSKABERNE I AABENRAA DEN 18. OG 19. AUGUST 2012

LANDSMESTERSKABERNE I AABENRAA DEN 18. OG 19. AUGUST 2012

yes 5 unge(børn) og 2 senior fra Kalundborg IF, Atletik og Motion valgte at tage med DGI Vestsjælland til Aabenraa sammen med Fremad Holbæk og Korsør Atletik & Motion. Turen gik over stok og sten i bus med den wink fantastiske guide i Patricia, som gav os en oplevelse i bussen ud over det sædvanlige.

yes 5 unge(børn) og 2 senior fra Kalundborg IF, Atletik og Motion valgte at tage med DGI Vestsjælland til Aabenraa sammen med Fremad Holbæk og Korsør Atletik & Motion. Turen gik over stok og sten i bus med den wink fantastiske guide i Patricia, som gav os en oplevelse i bussen ud over det sædvanlige.

laugh Vi ankom fredag aften til Aabenraa, hvor vi blev indkvarteret i et klasselokale på en skole sammen med Fremad Holbæk, der blev pakket ud og redt op til natten. Vi fik nummer på vores trøjer, så der kunne holdes styr på alle børnene. Der var nattero den første aften allerede ca kl 23, efter den lange rejse.

cheeky Lørdag morgen startede allerede kl 7 med en masse larm, derefter gik vi til et solidt morgenmads bord, hvor der blev indtaget masser af energi til dagens udfordringer. Der blev klædt om og vi gik til det nærliggende stadion. cool Vi blev alle budt velkommen til Aabenraa Atletik Stadion, hvorefter de forskellige discipliner gik i gang, der var opbakning hver gang en atlet fra DGI Vestsjælland var i ”ilden” fra de andre atleter, trænerne og forældre fra DGI Vestsjælland.(Her holdt vi alle fra Vestsjælland sammen og det var ikke til at se at vi kom fra 3 forskellige klubber ). heart Vi var så heldige at have et forældrepar med som kom med dejlige saftelige vandmeloner til os, mens vi sad og svedet i solen. (Det siger vi mange tak for). Den sidste disciplin lørdag, var noget af et særsyn for alle, det var nemlig stafet….8 hold løb 20 x 200 m stafet, i et KÆMPE stort virvar . Trænere, ledere og løbere var forvirret på et højere plan. Aftensmaden bestod af grillet kylling og pølser, som blev indtaget i det fri og i dejligt solskins vejr.

surprise Derefter gik turen til svømmehallen, hvor alle hyggede sig godt, og fik næsten brændt det sidste” krudt af”.  Da alle kom hjem blev der leget ”varulv” i klasselokalet. Inden lederne sagde GODNAT til alle efter en dejlig dag i det sønderjyske, der blev ro i klasselokalet ved 23 tiden.

smiley Søndag morgen skulle vi på den igen, vi blev alle vækket af kirkeklokkerne som ringede kl 6.45angel (Dennis s mobil som ikke alle var helt tilfredse med).  Alle var godt trætte og var lang tid om at komme i ”gear”, så de kunne komme over til morgenmaden, der blev pakket sammen inden vi skulle over på stadionet og i gang med den sidste dags atletik.  Her startede søndagen med 20 minutters regn ( den eneste regn vi fik under hele stævnet)

crying  Desværre havde vi en som kom til skade med sin fod, hun blev båret hele vejen hjem fra stadion og til skolen på ryggen af sin træner, hvilket hun var rigtig glad for.  Der var sandwich til alle inden vi skulle i gang med præmie overrækkelsen. Hvor der blev uddelt til DGI Vestsjælland bronze medalje til piger 11 år i holdkonkurrencen og piger 11 år i stafetten 4 x 60 m( 2 af pigerne var fra Kalundborg). I individuel konkurrence vandt Ida Wibe Jensen bronze med 2620 point i mange kamp.

yes  Vi vil gerne sige tak til alle for en fantastisk dejlig weekend.

[nggallery id=5] Resultater fra LM i Aabenraa

Ida Wibe Jensen:
60 m løb – 9.78 sek
800 m løb – 3.15.83 min
Længdespring 3,83 m (personlig rekord)
Kuglestød 6.23 m (personlig rekord)

Trine Thostrup:
60 m løb – 10,2 sek
800 m løb – 3.31.06 min
Højdespring 1,13 m
Boldkast 28,5 m

Silja Stæhr:
80 m løb – 13,79 sek
800 m løb – 3,08,82 min
Længdespring 3,37 m
Kuglestød 5,86 m

Julie Berggreen:
800 m løb – 3.14.93 min
Højdespring 1,10 m
Længdespring 3,27 m
Kuglestød 5,71 m

Patricia Hansen:
80 m løb – 16,09 sek
Længdespring 2,61 m
Spydkast 7,89 m

Dennis Døj: Landsmester på
5000 m løb – 18.00.34 min

Daniel Døj:
5000 m løb – 20.28.52 min

Back To Top
X