skip to Main Content
Klovneløb 10. Juni 2018

Klovneløb 10. juni 2018

Klovneløb i Kalundborg til fordel for Danske Hospitalsklovne

Den 10. juni afholdes der Klovneløb i Kalundborg. Man kan gå eller løbe 3 eller 6 km. Pengene, der samles ind gennem tilmeldinger til løbet, doneres til foreningen Danske Hospitalsklovne.

Klovneløbet er et familieløb, hvor alle kan være med. Det handler ikke om at være hurtigst; Det handler om at få en hyggelig og sjov dag, og samtidig støtte et godt formål.

I Kalundborg er det Kalundborg IF v/Mette Gildberg Nielsen, der frivilligt arrangerer Klovneløbet på vegne af Danske Hospitalsklovne:

– Jeg synes, det er en fantastisk måde at støtte et godt formål på, fortæller Mette Gildberg Nielsen, der håber på, at mange vil tilmelde sig Klovneløbet.

Prisen for at deltage er 60 kr. per person. Heraf går 48 kr. direkte til Danske Hospitalsklovnes arbejde landets på landets børneafdelinger. De resterende 12. kr. gå til afvikling af løbet.

Klovneløbet i Kalundborg er ét af mere end 60 Klovneløb, der afholdes rundt omkring i hele landet i maj og juni måned. Alle Klovneløb er arrangeret af lokale frivillige.

Sidste år deltog over 12.000 løbere i Klovneløb landet over og der blev doneret mere end 1.000.000 kr. til Danske Hospitalsklovne. Danske Hospitalsklovne arbejder på afdelinger over hele landet, hvor børn er indlagt. Danske Hospitalsklovnes arbejde eksisterer kun i kraft af private donationer og donationer fra fonde.

Du kan finde og tilmelde dig et Klovneløb i dit nærområde her: www.klovneløb.dk

Om Danske Hospitalsklovne
• Danske Hospitalsklovne besøger indlagte børn på alle landets 22 børneafdelinger og på børne- og ungdomspsykiatriske døgnafsnit
• Hospitalsklovnene stilles gratis til rådighed og betales af foreningen
• Der er i dag 45 hospitalsklovne tilknyttet Danske Hospitalsklovne
• 8 nye hospitalsklovnelærlinge er i gang med 1 ½ års uddannelse til at blive hospitalsklovn
• Hospitalsklovnen gør barnets indlæggelse og sygdomsforløb mere overskueligt gennem leg, humor og små magiske øjeblikke
• Klovneløbets landsdækkende sponsorer er LIDL, Lirum Larum Leg, Name It og GLS

For yderligere information, kontakt:
Projektleder, Danske Hospitalsklovne: Karsten Bjerring, Tlf.: 51 23 55 29, Karsten@danskehospitalsklovne.dk

Frivillig arrangør af Klovneløb i Kalundborg, Mette Gildberg Nielsen, Tlf.: 22523993, E-mail: info@kalundborg-if.dk

Billeder fra Klovneløb i Hornbæk 2014, fotograf: Mathilde Andersson

Ruter 3 km og 6 km:

 

Tilmeld dig som hjælper


Tilmeldte:

Navn:Vil gerne hjælpe med:
Ingen tilmeldte endnu

 

Back To Top
X