skip to Main Content
Kalundborg Symbiosis Løbet 1. Oktober 2017

Kalundborg Symbiosis Løbet 1. Oktober 2017

Motionsløb for hele familien med distancer fra 3 til 21,1 km og med mulighed for at løbe stafet på den lange rute (3 x 7 km), samt medaljer og diplomer til alle.

Den korte 3-km-rute er trafiksikker og smuk, så den er egnet til børn, nyløbere og gående.
 
Den lange rute er på 7,04 km og den kan man vælge at gennemløbe enten 1, 2 eller 3 gange, så man altså løber ca. 7 km, 14 km eller en halvmaraton. Ruten løber ikke blot igennem den smukke park, men også igennem de mange grønne oaser imellem nogle af Kalundborg  Symbiosis partnerne.

Tidsplanen:
kl. 10:50 – Opvarmning i startområdet
Kl. 11:00 – Starter 1. stafetløber + 21,1km og 14 km-løberne
kl. 11:05 – Starter 7-km løberne
Kl. 11:15 – Starter 3-km løberne

Start og mål er i Lerchenborgs slotspark (nær ved slottets hovedindgang fra Asnæs skovvej), hvor man efter løbet kan slappe af i græsset med venner og familie. Der er stemningsfuld musik samt mulighed for at købe kaffe og kage.

Nær ved start/målområdet er der toiletter og et ”sekretariat”, hvor værdigenstande kan opbevares.

Opbevaring af skiftetøj o.l. kan ske i de opstillede pavilloner, men det er på eget ansvar.

Der er rigtigt gode parkeringsforhold på den store gårdsplads nær start/målområdet.

Der vil være tydelige markeringer af ruterne og vejvisere, hvor der er behov for lidt mere hjælp. Alle løber dog på eget ansvar og alle skal overholde færdselsreglerne. Vi anbefaler, at børn ikke løber på den lange rute uden en voksen ledsager.

På den lange rute er der et depot med væske, frugt og müslibarer efter ca. 4,5 km og igen efter 7 km i målområdet. På den korte rute er der kun depot i målområdet dvs. efter 3 km.
Der er en hjertestarter i tidtagervognen.

Startnumre udleveres ved indgangen til parken og her er der også mulighed for eftertilmelding mod et gebyr på 40 kr. Priserne på onlinetilmeldinger er 30 kr for børn under 12 år (3 km), 40 kr for voksne (3 km), 80 kr for alle på 7 km, 120 kr for alle på 14 km og 160 kr for alle på halvmaraton.

Vi trækker lod om de mange præmier, men det er kun online-tilmeldte, der er med i puljen, så det er en god idé, at melde sig til inden deadline d. 28. sept. kl. 12:00.

Tilmelding via dette link:  https://app.lap.io/event/2017-kalundborg-symbiosisloebet

Plakat Symbiosis Løbet 2017

 

Tilmeld dig som hjælper

Back To Top
X