skip to Main Content
KALIF’ens Nyhedsbrev Sept.-okt. 2016

KALIF’ens nyhedsbrev sept.-okt. 2016

Kære medlem

Efter en travl periode, hvor bestyrelsen bl.a. har afholdt 2 almindelige bestyrelsesmøder og et kursusmøde i foreningsudvikling, er der nu blevet tid til at forfatte endnu et nyhedsbrev.

Løst og fast

Vi har kontaktet kommunen mhp. at få gjort lidt mere rent i både baderum, på toiletterne og i klublokalet, men har ikke fået en endelig aftale i stand. Vi håber dog, at standarden vil blive øget inden alt for længe, hvor også vintersjap bidrager til, at der bliver mere beskidt.

For nyligt fik vi den endelige tilladelse til, at opsætte en flagstang til vores klubflag, der så kan sættes op ved særlige lejligheder.

 

Træningen

Klaus-Jørgen har ønsket at afgive rollen som løbetrænings-koordinator, da hans forpligtelser som formand fylder rigeligt i dagligdagen. Heldigvis har Pia Larsen sagt ja til, at overtage koordinatorrollen, så fremover er det hende, I skal henvende jer til ang. den side af sagen. Tag godt imod Pia, der er ny i denne rolle, men har mod på at kaste sig ud i de opgaver, der følger med. Vi ser frem til det nye samarbejde og håber, at det kan give lidt nye vitaminer til trænerstaben.

I den forbindelse er vi glade for, at Ulla Sørensen har tilbudt sin hjælp med, at tage hold 2, når der er behov. Kristina P. fortsætter med at være hjælpetræner på begynderholdet, så også her går det fremad mht. at få tilstrækkelig trænerkapacitet.

Indoor fitness er kommet godt i gang, med et deltagerantal, der ligner de foregående år og efter det samme koncept: alsidig, lettilgængelig motion, som alle kan udføre og alle kan få noget ud af. Mandagsholdet træner i den store Kalundborghal fra kl. 18 til kl. 19 med Gretha og Gitte på skift – torsdagsholdet træner ligeledes i den store Kalundborghal, men fra kl. 19 til kl. 20 med Mette B.

Vores løb

Novo Site-Ka-Run, der primært er for ansatte på Novo og deres familie, blev afviklet uden problemer d. 21. aug. takket være en trofast kerne af klubbens medlemmer. Det er vi taknemmelige for, da det gavner klubbens økonomi og dermed os alle sammen.

Sundhedsløbet, der blev arrangeret i et samarbejde med 5-Tårns motion som led i det kommunale tiltag: Sundhed i bevægelse, fandt sted d. 3. sept. – gik fint og fik tiltrukket en blandet skare af deltagere. Vi ved ikke, om det bliver gentaget næste år, men er ikke afvisende overfor det. Ruten skal i så fald ændres, da den karambolerede med en motorcykel-udstilling i Skibbrogade, hvilket ikke var optimalt for nogle af parterne.

Røsnæs Cannonball duathlon, der blev afviklet for 2. gang, i samarbejde med KTri d. 11. sept., var igen en stor succes, med endnu flere deltagere end den første gang og endnu mere hygge efter løbet. Arrangørerne (John O. Madsen og Erik Mølgaard) vil derfor gerne gentage det populære løb næste sommer, hvilket vi kun kan bifalde og opfordre klubbens medlemmer til at deltage i.

 

 

 

 

 

 

Kalundborg Symbiosisløbet, der blev løbet d. 25. sept. blev ligeledes modtaget godt og havde deltagerrekord. Løbet var jo blevet ændret en del i forhold til sidste år, bl.a. var start/målområdet henlagt til Lerchenborgs park, 7-km-ruten var ændret lidt og der var indført en børnevenlig 3-km-rute. Pressedækningen var over al forventning, så vi fik flot omtale i medierne, hvilket jo også gavner os alle sammen.

Margueritløbet (9. okt.) fandt sted i regnvejr, men blev gennemført af en sej gruppe løbere og gående, der enten benyttede 5-km-ruten eller 10-km-ruten til at få lidt motion en søndag formiddag.

Diabetesløbet, der afholdes i anledning af World Diabetes Day d. 14. nov. er i støbeskeen og der er åbnet for tilmeldingen på klubbens hjemmeside. Der skal bruges en del hjælpere, så vi vil gerne opfordre alle, der har lidt tid til overs denne mandag eftermiddag, om at give en hånd med. Der er en hjælperliste på hjemmesiden, hvor man kan tilmelde sig.

Inden længe vil vi se tegn på at julen nærmer sig. KIF skal i år, for første gang, arrangere Julemærkemarchen, der finder sted d. 4. dec. med start i Munkesøen. Hold øje med opslag på hjemmesiden mht. starttid, tilmelding, hjælperliste o.l.

Sociale aktiviteter

Søndag d. 18. sept. var en flok medlemmer med bus til København, for at deltage i Cph. Halfmaraton. Det var en fin tur, hvor Poul Anker opnåede, at få en bronzemedalje i DM, i sin aldersklasse ved at løbe de 21.1 km på 1:35:37 – stort tillykke til P.A. J . Bagefter hyggede vi os i græsset med sandwich, kage,

Vin, øl og vand inden den obligatoriske fotografering og hjemturen.

 

 

 

 

 

 

 

 

Onsdag d. 21. sept. afholdt DGI i samarbejde med KIF en yoga-event ”Yoga og løb” i Kalundborghallen. Der var god tilslutning til arrangementet, så der er åbenbart en del personer i Kalundborg, der gerne vil supplere løbetræningen med yoga.

Klubfesten d. 7. okt. der blev afholdt i Munkesøens aktivitetscenter, blev en stor succes. Hele 76 feststemte deltagere mødte op og havde en rigtig hyggelig aften med masser af god mad, vin, kaffe og kage.  Festlokalet var helt i top og vi har fået lov til at låne det igen, når vi får brug for det.

Det er allerede reserveret til vores årlige julekomsammen torsdag d. 24. nov. – så sæt kryds i kalenderen allerede nu og hold øjne og ører åbne, så I ikke går glip af det hyggelige arrangement.

Hjemmesiden

Klubbens hjemmeside er under ombygning og vil inden længe få et ændret udseende, til gavn for både nye og gamle medlemmer.

Medaljer

Bestyrelsen har fået nogle forespørgsler, om vi ikke skulle uddele medaljer ved div. løb. Efter en drøftelse, er vi dog landet på, at vi hellere vil spare pengene og i stedet satse på, at gøre det billigere, at melde sig til vores løb. Det er jo ingen hemmelighed, at der efterhånden er rigtigt mange løb, der udbydes og at der nok er ved at opstå en mætning af markedet. Bestyrelsen mener derfor, at vi under alle omstændigheder bliver nødt til at sænke priserne, hvis vi vil have lige så mange deltagere til vores løb som tidligere.

Foreningsudvikling

Som nævnt er bestyrelsen i gang med et kursus i foreningsudvikling, som vi forventer, vil kunne føre os fremad på en sund og fornuftig måde. En af målsætningerne er, at uddelegere nogle flere opgaver til medlemmerne, da vi til tider føler os temmelig hårdt belastet og i øvrigt mener, at det vil kunne skabe en god dynamik. Det er derfor glædeligt, at vi allerede nu har haft held med at uddelegere trænerkoordinatorrollen. Forhåbentlig vil det lykkes, at få endnu flere menige medlemmer engageret i nogle af de mange opgaver, der skal løses, for at få klubben til at bevæge sig fremad.

Landsstævne 2017

Det store landsstævne, der afholdes af DGI hvert 4. år, finder sted i Ålborg i 2017 fra d. 29. juni til d. 2.juli. Alle der er medlem af en forening, der er organiseret under DGI, kan tilmelde sig via dette link: https://www.dgi.dk/landsstaevne

Der er rigtigt mange forskellige aktiviteter, man kan deltage i og evt. få smag for. Vi opfordrer alle, der har tid og lyst, til at købe en billet allerede nu, hvor der gives rabat.

 DGI’s Vinter-Cross

Husk at tilmelde dig til årets crossløb allerede nu. Tilmelding foregår via dette link:

https://www.dgi.dk/loeb/loeb/arrangementer/crossloeb/crossloeb-201617-midt-og-vestsjaelland

Du melder dig selv til og får rabat, hvis du bruger den kode, som er blevet sendt til alle medlemmer. Hvis du gennemfører mindst 3 ud af de 4 afdelinger, kan du få deltagergebyret refunderet hos klubbens kasserer.

Klubtøj

Da der har været et pænt salg af det nye klubtøj, som vi fik i sommer, er der nu blevet bestilt noget til vinterbrug bl.a. vintertights, halsedisser, huer, langærmede bluser, veste m.m. Når det kommer hjem bliver priserne meldt ud på hjemmesiden og i nyhedsbrevet.

 

Med venlig løbehilsen Kalundborg IF`s bestyrelse

Back To Top
X