skip to Main Content
KALIF’ens Nyhedsbrev Juni 2016

KALIF’ens nyhedsbrev juni 2016

Kære medlem

Bestyrelsen har nu afholdt juni måneds bestyrelsesmøde og har derfor lidt nyheder igen.

Besøg fra DGI

Vi havde inviteret Christina Otto Jensen til at komme og fortælle om et nyt koncept indenfor foreningsudvikling: ”Fremtidens løbeklub”, som DGI i samarbejde med DAF har udviklet. Christina, der er idrætskonsulent i DGI, havde taget Lars Vagner med, der er proceskonsulent i DGI – og de fortalte os, hvad der var vigtigt at vide, for at vi kunne tage stilling til, om vi vil kaste os ud i det. Kurset koster 10.000 kr, men DGI giver et tilskud på 8.000 kr og Kalundborg kommune betaler resten, så det kommer ikke til at koste os noget J Vi blev enige om, at det var et af den slags tilbud, som man ikke kan sige nej til, så vi går i gang efter sommerferien med at tage de første skridt og håber, at det vil føre vores klub ind i fremtiden på en fornuftig måde.

Økonomi

Klubbens økonomi har det fint, skønt der lige har været en stor udskrivning pga. indkøb af klubtøj. I løbet at sommeren vil det formodentlig udlignes, når der kommer indtægter fra div. løb og fra salg af klubtøjet. Vi skal jo helst have nogle ”gysser” på kistebunden, når vi skal holde klubfest d. 7. okt.

Der har været nogle formaliteter, der skulle på plads mht. mobilepay, men det er nu ved at være ordnet og inden længe, kan man benytte denne betalingsform ved køb af f.eks. klubtøj og betaling for bus, mad o.l. når vi tager på ture.

Cph.halvmaraton

Vi arrangerer fællestransport incl. mad og drikkelse til Cph. Halvmaraton d. 18. sept. for 225 kr/pers. – og håber på, at kunne fylde en bus til 50 personer. Inden længe kan man købe en billet via. hjemmesiden.

Lige nu er der sat en seddel på opslagstavlen, hvor man kan skrive sig på til selve løbet og hvor der er deadline d. 8. juli (betalingen skal også være foregået inden da). Herefter sørger Dorthe for, at få os tilmeldt samlet. Klubben får refunderet noget af prisen, hvis vi laver en samlet tilmelding og stiller op til DM. Prisen for et startnummer kommer derfor ned på 300 kr. Alle incl. dem, der allerede har tilmeldt sig via klubbens link, skal betale det samme beløb til Dorthe. Hvis man ikke møder op, vil man blive afkrævet 150 kr eller en stor bradepandekage ved klubfesten  J

Yoga for løbere

DGI og KIF har arrangeret et yoga-kursus for løbere i Kalundborghallen d. 21. sept. med instruktøren Mette Rosenqvist. Man kan allerede nu tilmelde sig via DGIs kursusoversigt eller via dette link: https://www.dgi.dk/arrangementer/201617068000. Vi arbejder på, at følge dette op med endnu et yoga-tilbud + et massagetilbud fra lokale instruktører

Klubfesten

Vi minder om, at der bliver afholdt en klubfest d. 7. okt – så sæt allerede nu et stort kryds i kalenderen ud for datoen.

Atletik

Vi er så småt kommet i gang med at kunne tilbyde atletik til børn. Daniel er træner og er klar hver tirsdag og torsdag til at modtage de interesserede. Indtil nu består holdet af 3 piger på 7-8 år, der har det sjovt og kaster sig med liv og sjæl ud i div. discipliner. Spred gerne den gode nyhed, så de kan blive til flere. Vi håber på, at der hen ad vejen, kan opstå en god forældregruppe, der kan hjælpe til under træningen og når der skal køres til stævner.

De voksne atleter er også kommet i gang med at træne til veteranturneringen. Der er som tidligere nævnt, fællestræning om tirsdagen, hvor man kan afprøve og træne de mest almindelige atletikdiscipliner. I første omgang stiler vi imod at deltage i Fremad Holbæks veteranstævne: Masters Øst d. 26. juni. Senere kan der blive tale om at tage med til DM for masters d. 13.-14. august, hvis motivationen kan holdes oppe. En meget langsigtet plan er, at deltage i EM for masters, da det skal afholdes i Århus næste sommer og er en helt unik mulighed for at få en særlig atletikoplevelse.

Vores næste løb

I den kommende weekend afvikles hele 2 nyskabelser i klubben: Klovneløbet og Røsnæs Cannonball duathlon. Klovneløbet afvikles lørdag d. 18. juni,kl. 11, i samarbejde med Soroptimisterne i Kalundborg og er et velgørenhedsløb, hvor det handler om at støtte et godt formål nemlig hospitalsklovnene i Danmark. Mød op og tag familien med. Der tilbydes en kort og flad rute på 3 km, der er egnet til gående samt folk med klapvogn, kørestol o.l. – plus en 6 km rute med mange bakker, der vil være udfordrende for løbere. I start/målområdet vil der være mulighed for, at blive malet i ansigtet og at ride på miniheste. Der kommer naturligvis også en klovn og der udleveres røde næser m.m., men ikke chips, da der ikke tages tid på løbene. Tilmelding foregår via klubbens hjemmeside eller som eftertilmelding i startområdet. Læs mere her: https://www.kalundborg-if.dk/klovnelobet-d-18-juni-2016.html

KIF arrangerer d. 19. juni kl. 10, i samarbejde med KTri, et cannonball duathlon dvs. et løb, hvor der løbes- cykles og løbes – uden ret meget hjælp i form af tidtagning eller forplejning. Deltagerne sendes af sted på fastlagte ruter med kun den allermest nødvendige vejvisning – de tager selv tid og sørger selv for væske o.l. Det starter og slutter ved P-pladsen i Kystskoven. Læs mere om det på hjemmesiden: https://www.kalundborg-if.dk/rosnaes-cannonball-duathlon.html

I uge 30 d. 28. juli, afvikler vi Møllebakken Rundt for 38. gang. Allerede nu kan man melde sig til: https://lapio.dgi.dk/event/2016-moellebakken-rundt

Klubtøjet

Der er endelig kommet en pæn portion af vores nye klubtøj (Singlets, T-shirts og korte tights) og det kan ses i køkkenet v. klublokalet. Priserne er blevet justeret et par gange, men ligger nu fast: Bluserne koster 225 kr og de korte tights 250 kr. Et helt sæt koster 450 kr. Læs mere her: https://www.kalundborg-if.dk/nyt-klubtoj.html

Nyt begynderhold

Efter sommerferien starter et nyt begynderhold op d. 16. august. Lisbeth og Mette vil deles om det og afprøve et nyt træningsmateriale fra DGI, der er beregnet på nybegyndere. Holdet får tilbudt 12 ugers træning og umiddelbart derefter afsluttes perioden med et ”eksamensløb” ved Diabetesløbet d. 14. nov.

Bestyrelsesmøder

I løbet af efteråret, vil der blive afholdt 5 bestyrelsesmøder (første tirsdag i hver måned – hvis det er muligt), så hvis man som medlem har noget, der skal drøftes af bestyrelsen, kan man enten gribe fat i et af medlemmerne, skrive en mail eller et brev og fortælle, hvad man har på hjertet.

 

Med venlig løbehilsen Kalundborg IF’s bestyrelse

Back To Top
X