Gå/Løbe Og Fitness Træning I Perioden Med Nedsat Forsamlingsforbud Fra Den 26-10.

Gå/Løbe og Fitness træning i perioden med nedsat forsamlingsforbud fra den 26-10.

Forsamlingsforbudddet sænkes fra 50 til 10 personer fra mandag den 26-10.

Derfor denne information om træningen som fortsætter året 2020 ud.
 Det har været en fornøjelse at se så mange til træning i den sidste tid.
Vi håber at mange stadig har lyst til at komme og træne sammen – men på en anden måde.
 Pga. forsamlingsforbuddet på 10 personer er vi nødt til at ændre træningen.
Træner/vejviser laver efter hver træningsaften en liste med hvem der har deltaget på holdet.
For at gøre en evt. smitteopsporingen nem.

“Indoor fitness” , som er rykket udenfor resten af året 2020, ændrer lidt på tidspunktet om torsdagen. Der trænes fra kl. 17-18 både tirsdag og torsdag. Mødested er ved trappen til svømmehallen.”
Der bliver delt op i hold a` 10 – husk tøj efter vejret, og tag evt.  selv drikkelse med.

Løbetræningen:
I Munkesøen vil der blive lavet opmærkning af et areal mellem p-pladsen og klubhuset for hvert hold, plus et par ekstra pladser da der kun må være 10 i hver gruppe. Man placerer sig i den gruppe man ønsker at løbe i.
Nyløberne mødes på parkeringspladsen.

Mandagstræningen kl. 9:30: bliver mødestedet området ved klublokalet.

Husk reflekser – lys, nu da vi er gået over til vintertid

Der vil ikke være forplejning inde i klubben, så tag selv lidt drikkelse med. Nøgler osv. kan opbevares i køkkenet.
Toiletterne vil blive åbnet samt omklædningsrummene – stadig med corona afstand.

Det vil stå på her hjemmesiden, hvis der ændres i noget af ovenstående.
Læs DGI og DIF`s tilpasset anbefalingerne til idrætsforeningerne med løb og gang KLIK HER:

Bestyrelsen ønsker alle en god efterårs/vintertræning  under de nye corona vilkår.