Løbetræning I Sommer Under Corona.

Løbetræning i sommer under Corona.

Grønt lys for at Idræts- og foreningsliv – udendørs kan starte op under de gældende regler.

Efter en lidt famlende opstart på løbe- og gåholdene er vi i trænerteamet blevet enige om nogle ændringer i træningstilbuddet.
Alle hold kan nu mødes ved klubben/på parkeringspladsen i nærmere afmærkede zoner, så vi overholder afstandskrav og forsamlingsforbud.
Vi går tilbage til at have to løbehold, et kort og et langt hold.
“Det korte hold” løber 6-8 km. Ulla og Gretha varetager træningen for det korte hold.
“Det lange hold” cirka 10 km. Der er plads til forskellige løbehastigheder, så alle kan være med. Der laves så vidt muligt ruter hvor det er muligt at løbe fra undervejs hvis man ikke skal løbe så langt. Mona, Preben, Vagn, Pia, Per og Poul Anker varetager det lange hold.
“Hold 5 km” på tirsdage har vi et ekstra hold hvor Anette vil løbe 5 km.
“Gåholdet” varetages af Rita.
Flere løbere i KIF har et stort ønske om at komme ud i det gode vejr og nyde den fantastiske natur vi er omgivet af. Løber man fra andre steder end klubben, så bedes man skrive det på facebook, så andre har en chance for at deltage. Gerne aftenen før.
”Turholdet”
Coronatiden har givet os udfordringer, men har også givet os nogle positive oplevelser.
Vi har været nogle stykker der har trodset situationen og været ude i vores fantastiske omgivelser og fundet mange skønne løberuter. Under nedlukningen har vi mere eller mindre gået ”under cover” og derfor ikke løbet fra klubben, men fundet andre steder.
Efter genåbningen vil vi gerne give alle mulighed for at opleve de skønne steder på ”Turholdet”. De fleste ruter vil kunne løbes af flertallet, da der som oftest vil kunne kortes af ruten. Vi finder sammen i mindre hastighedsgrupper og forsøger, at lave en fed tur for alle.
Fremadrettet vil turene blive offentliggjort i vores Facebookgruppe, Kalundborg IF, Atletik & Motion, https://www.facebook.com/groups/131492000353332/ (alle kan blive medlem af denne gruppe)
Vi følger løbende genåbningen og ser frem til, at vi igen kan mødes lidt mere socialt i klubben og justerer løbende.
På vegne af trænerteamet
Pia

Der er kommet flere til gåholdet
Gåholdet er også igang