skip to Main Content
Danske Mesterskaber 2011 I Cross

Danske mesterskaber 2011 i Cross

OM LØBET

De danske mesterskaber i cross på 4 – og 10 km havde samlet 400 løbere fra hele landet til start på Holbæk fælled, (det gamle militære område) med den kendte Arnolds høj, som vi skulle op af 2 gange på hver omgang, en omgang 2 km, Erik Zacho og Eli Henriksen var de eneste fra Kalundborg IF Atletik & Motion, der valgte begge distancer, de fik gode placeringer på 10 km, Erik blev nr. 5 i 60 års gruppen 48,07 min. Eli Henriksen nr. 15 i 50 års gruppen i 45,04.

Søndag skulle vi alle løbe 4 km, det var meget blæsende og koldt vejr, hvor der måtte løbes med ekstra varmt tøj, jeg var så uheldig at falde ned af en bakke, en halv time før start. Heldigvis blev jeg klar med plaster på kinden 10 min før start.
Eva Sommer var med som eneste fra Kalundborg IF Atletik & Motion i dameklassen 60 år, her blev det til en sølvmedalje i tiden 22,17 min. Det blev til sølv til Vagn Olsen i 65 års gruppen i 18,54. Eli Henriksen blev nr. 11 i 50 års gruppen i 17.10 min. I herrer 60 års gruppen stillede vi med hold som vandt guldmedaljer ud af de 6 hold som stillede til start, sølvet gik til Odense Atletik, bronze gik til Søllerød Nærum.
Individuelt blev det til sølv til Poul Anker i tiden 16,47 min, Erik Johansen blev nr. 7 i 17,46 min, Erik Zacho nr.14 i 18.56 min.

Til slut vil jeg sige vi havde en rigtig god tur til Holbæk, med kun 6 deltager, jeg håber flere vil med til Landsmesterskaber i Nyborg den 2. april.
Poul Anker.

Back To Top
X