WWD18

World Diabetes Day 14. november 2018

Novo Nordisk inviterer til World Diabetes Day:

Kom og vær med til at markere dagen på Kalundborg Klostertorv kl. 14.30 – 19.00, hvor vi i samarbejde med blandt andet Kalundborg Diabetesforening, Ubberup Højskole, DGI, sundhedsplejerske fra “Holbæk modellen” og Kalundborg IF Løbeklub i år sætter fokus på familiens sunde livsstil og forebyggelse af diabetes.

Arrangementet er gratis og alle er velkomne!

De første 150 børn vil få mulighed for at lave en sund madpakke til dagen derpå. Vi får også besøg af YouTube stjernerne Mika & Tobias som bl.a. har stået for sangen ”Ikke mere mælk”.

14.30 Teltet åbner med masser af aktiviteter
15.30 YouTubere Mika & Tobias i teltet
16.45 Voksenløb starter
16.55 Børneløb starter
19.00 Arrangementet slutter

Tilmeld dig World Diabetes Day Løbet her:

Deltagelse i løbet koster i år 20 kr, der går ubeskåret til Solglimt, der er et diabeteshjem for børn og unge. Der er ruter på 2,1, 5 og 10 km. Ruterne kan gås eller løbes. Du tilmelder dig online senest den 8. november. Eftertilmelding på dagen vil koste 70 kr. Der er start og mål på Torvet i Kalundborg.

Om WDD
WDD markeres hvert år den 14. november verden over og det er International Diabetes Fundation (IDF), der står
bag. Formålet er at sætte fokus på både diabetes og de komplikationer, som ofte følger med sygdommen – samt
på forebyggelse og behandlingsmuligheder. På verdensplan markerer mere end 1 million mennesker WDD i mere end 56 lande.

Kend din risiko
Det tager kun 2 minutter at kende din risiko for type 2 diabetes på http://www.novonordisk.com/WDD

Løberuter ses her:

Tilmeld dig som hjælper

Tilmeldte:

Navn:Vil gerne hjælpe med:
Lisbeth MølgaardVejviser, post
Kristina PüschlArrangøren bestemmer. Skal ikke løbe
Henrik Mikkelsen og Christian BorrildStå post ved Bredgade/Skibbrogade
Kaja SommerDer hvor der er behov
Poul Anker NielsenOpmærkning af rute, samt hjælp i må,start og måleområdet.
Anette LarsenArrangøren vælger opgaven
Klaus-Jørgen nielsenAlt, efter kl. 15:30.
Bodil og Vagn OlsenHvis der er brug for hjælp før løbet, da vi skal løbe
Mona MadsenHvadsomhelst, skal også løbe
John O MadsenBare sæt mig til hvad I ønsker
Flemming H MadsenStå post
Marianne StorgaardStå post / vejviser
Gretha og BoyeOpvarmning + hjælpe i målområdet
Kurt RasmussenTidtagning
Christina jensenAlt
Susanne BrixSælge eftertilmeldinger eller udlevere startnr / jeg skal løbe 10 kn
Mette Gildberg NielsenUdlevering af startnr, eftertilmelding
Per ØsterbyPlanlægning, opstilling - speake og oprydning.