Hechmann

Tygge-hygge-lytte aften med Claus Hechmann d. 21. juni kl. 19-21

Tygge-hygge-lytte aften med Claus Hechmann d. 21. juni kl. 19-21.

I forlængelse af at vores trænere tilbydes trænerkursus af Claus Hechmann tilbydes alle medlemmer et foredrag, hvor han fortæller om træning, løbets fysiologi og meget andet.

Claus Hechmann er tidligere landsholdsløber og elitetræner i Sparta. Han er oprindeligt uddannet lærer med speciale i naturvidenskabelige fag og idræt.

Claus HechmannHan har over 25 års erfaring med udholdenhedstræning og er personlig coach for nogle af Danmarks bedste langdistanceløbere.

Han administrerer Hechmann Sport i Slagelse og Hechmann running, der tilbyder træning og træningsprogrammer til blandt andet løbere på alle niveauer. Han har skrevet bogen – Træn som eliten – men understreger at hans principper er for alle.

Så tag madpakken med torsdag d. 21. juni hvor vi efter endt træning hygger i cafeteriet ovenpå klubbens lokaler. KIF sørger for drikkelse, kaffe og kage.