DGI  Løbetræneruddannelse

Kunne du tænke dig at deltage i en løbetræneruddannelse, hvor faglighed prioriteres højt, og hvor du samtidig kan lære, hvordan løbetræning kan udføres ikke bare seriøst, men også socialt og sjovt?

Så er DGI løbetræneruddannelsen måske noget for dig.

For at tage en samlet DGI løbetræneruddannelse, skal du have følgende moduler:

• Basiskursus 1
  • Basiskursus 2
  • Basiskursus 3

Overbygningsmodulerne består af:

• Løbetræning for begyndere/nyløbere
  • Løbetræning for 5-10 km distancen
  • Løbetræning for halv- og helmaraton distancen

Hvordan kommer jeg i gang?
Flere af klubbens instruktører og aktive medlemmer er i gang med at tage løbetræneruddannelsen hos DGI. Kurserne er meget inspirerende og givende i forhold til vores løbetræning. Som medlem af Kalundborg IF har du også mulighed for at tage denne uddannelse eller blot nogle af kurserne.

Du er velkommen til at kontankte nogle af de instuktørene, som har taget eller er i gang med at tage uddannelsen, for at høre nærmere om hvad det er de oplever på kurserne samt hvordan du tilmelder dig og kommer i gang:

Kurt Rasmussen
René Kristensen
Torben Jørgensen
Lisbeth Brobæk Kiær
Klaus Jørgen
Mette Gildberg
Brian Dahl

Du kan se hvor og hvornår de enkelte kurser finder sted her >> http://www.dgi.dk/Traener/Loeb/Kurser.aspx