Her på siden kan du melde dig ind som nyt medlem, eller betale dit kontigent.

Når du skal indbetale kontingent, skal du altid have din login kode og dit betalingskort parat. Har du glemt din login kode, kan du altid indbetale som nyt medlem.

Du kan betale med alle danske betalingskort. Se længere nede på siden.

Besked om kontingentopkrævning bliver sendt ud via mail til dem, som er registreret i vores medlemssystem Conventus. Udsendelse sker omkring 14 dage før betalingsdag. Har du ikke fået nogen besked, er du nødt til, at foretage din kontingentindbetalig som nyt medlem. Der kan selvfølgelig altid foretages en kontant betaling til kassereren.

Der er også mulighed for, at betale via MobilePay. Husk at skrive hvem du er, og hvad du betaler for. Er du nyt medlem bedes du sende alle dine kontakt oplysninger til kasseren.

Har du spørgsmål eller er du i tvivl med hensyn til dit kontigent, kan du altid kontakte kassereren på kasserer@kalundborg-if.dk

Kontingentet dækker alle vores aktiviteter fra 1. september 2016 til 31. august 2017.

For enkeltmedlem : 325 kr.

Familie/husstand med eller uden hjemmeboende børn under 18 år : 550 kr.

For børn under 18 år : 225 kr.

Fra d. 1.9.2017 ændres kontingent perioden og priserne, som det blev vedtaget på generalforsamlingen d. 28.3.2017.

D. 1.9. betales for resten af 2017, og d. 1.1.2018 betales der for hele 2018. Der vil også blive mulighed for at betale, for både resten af 2017 og 2018 på én gang. Kontingent priser bliver fremover: enkeltmedlem kr. 400 og familie medlemskab 700 kr. om året. Børn er uændret 225 kr.