Her på siden kan du melde dig ind som nyt medlem, eller betale dit kontigent.

Når du skal indbetale kontingent, skal du altid have din login kode og dit betalingskort parat. Har du glemt din login kode, skal du klikke på glemt kode, og du får en ny kode tilsendt via mail. Se vejledning længere nede på siden.

Du kan betale med alle danske betalingskort.

Besked om kontingentopkrævning bliver sendt ud via mail til dem, som er registreret i vores medlemssystem Conventus. Udsendelse sker omkring 8 dage før betalingsdag. Har du ikke fået nogen besked, er du nødt til, at foretage din kontingentindbetalig som nyt medlem. Der kan selvfølgelig altid foretages en kontant betaling til kassereren.

Der er også mulighed for, at betale via MobilePay. Husk at skrive hvem du er, og hvad du betaler for. Er du nyt medlem bedes du sende alle dine kontakt oplysninger til kasseren.

Har du spørgsmål eller er du i tvivl med hensyn til dit kontigent, kan du altid kontakte kassereren på kasserer@kalundborg-if.dk

Kontingentet dækker alle vores aktiviteter.

Fra d. 1.9.2017 ændres kontingent perioden og priserne, som det blev vedtaget på generalforsamlingen d. 28.3.2017.

D. 1.9. betales for resten af 2017, og d. 1.1.2018 betales der for hele 2018.

Priser på 1 års kontingent vil fremover være:

Enkeltmedlem: 400 kr.

Familie med hjemmeboende børn under 18 år: 700 kr.

Børn: 225 kr.

Vejledning:

VIGTIGT – er du allerede logget ind på din profil, så log ud.

Klik på den blå boks “Vælg” ud for det kontingent du vil betale. Der åbner et nyt vindue med login.

Log in med dine oplysninger. Klik på glemt password, hvis du har brug for det.

Der åbner nyt vindue hvor du kan taste dine kort-oplysninger. Godkend.

Du modtager derefter en mail med bekræftelse på betaling.

Køb og betaling af abonnement aftaler

Ved køb af abonnement aftaler f.eks. medlemskaber og andre løbende ydelser – godkender kunden, at Kalundborg IF, Atletik & Motion er berettiget til løbende at gennemføre transaktioner på kundens betalingskort.

Kunden giver med aftalens indgåelse tilladelse til, at Kalundborg IF, Atletik & Motion må gennemføre én betalingstransaktion for hver betalingsperiode, kvartal/år, så længe abonnementet løber. Betalingstransaktionen gennemføres på sidste bankdag før en ny betalingsperiode begynder. Kalundborg IF, Atletik & Motion er alene berettiget til at gennemføre betalingstransaktioner på abonnementsbeløbet for den kommende abonnementsperiode. Eventuelle yderligere beløb skal særskilt godkendes af kunden.

Efter hver enkelt gennemført betalingstransaktion fremsendes kvittering til den e-mail adresse, der er oplyst ved opstart/køb af abonnementet.

Indgåede abonnementsaftaler er gældende, indtil de opsiges af Kalundborg IF, Atletik & Motion eller kunden. Opsigelse kan ske med 1 måneds varsel til udgangen af en måned, når der er gået 3 måneder efter aftalens indgåelse. Opsigelse af abonnementsaftaler, fornyelse og sletning af kortoplysninger foretages via Medlemslogin fra foreningens hjemmeside. Ved kortudløb kommer der automatisk en mail med påmindelse om, at kortoplysninger skal fornyes.

Den årlige abonnementspris er oplyst ved aftalens indgåelse og kan fra Kalundborg IF, Atletik & Motion ændres med et varsel på 45 dage til udgangen af et år. Varsel fremsendes til den e-mail adresse, der er oplyst ved opstart/køb af abonnementet.

Abonnementet kan være underlagt særskilte vilkår/reglement, som oplyses ved opstart/køb af abonnementet.

Fortrydelsesret

I henhold til forbrugeraftaleloven ydes der 14 dages fortrydelsesret på varer købt via hjemmesiden. Betalinger for deltagelse i aktiviteter samt billetter til arrangementer, kan som udgangspunkt ikke refunderes, med mindre andet er anført i beskrivelsen af aktiviteten.Behandling af personoplysninger

Kalundborg IF, Atletik & Motion har behov for at indsamle, registrere og behandle personoplysninger for at kunne gennemføre ekspedition af afgivne ordre i vores webshop. Kalundborg IF, Atletik & Motion indsamler kun de oplysninger, der er nødvendige for levering af denne ydelse.

De personoplysninger der behandles er navn, adresse og e-mail adresse.

Der registreres ikke personfølsomme oplysninger så som cpr. nr. eller konto/kort numre.

Ved handel gennem webshoppen på www.kalundborg-if.dk registreres personoplysninger med det formål at kunne levere de bestilte varer. Når sådanne oplysninger registreres, sikre Kalundborg IF, Atletik & Motion, at det sker med brugerens samtykke og at det klart fremgår, hvilke oplysninger der registreres.

Registrerede oplysninger opbevares i 5 år af hensyn til vores regnskabsmateriale, hvorefter oplysningerne slettes.

I overensstemmelse med Persondataloven, vil Kalundborg IF, Atletik & Motion som dataansvarlige give enhver der begærer det, meddelelse om, hvorvidt der behandles oplysninger om vedkommende. Behandles der personoplysninger, vil der blive givet meddelelse om; 1)hvilke oplysninger der behandles, 2)behandlingens formål, 3) hvem der måtte modtage oplysningerne samt 4) hvorfra oplysningerne stammer.

En registreret kan til enhver tid over for Kalundborg IF, Atletik & Motion gøre indsigelse mod, at oplysninger om vedkommende gøres til genstand for behandling.

Kontakt og virksomheds oplysninger

Kalundborg IF, Atletik & Motion fulde virksomhedsnavn, adresse og kontaktoplysning er:

Kalundborg IF, Atletik & Motion

Torvet 13B