Klovneløb 2017 LOGO

Deltagergebyrer: 60,00 kr.

Starttidspunkt: 10/06/2017 kl. 11.00

Deltagergebyrer: 60,00 kr.
Klovneløbet er et familieløb, hvor alle der kan kravle, gå, rulle eller løbe, kan være med.

Det handler ikke om at være hurtigst – det handler om at få en hyggelig og sjov dag, og samtidig støtte et godt formål. Det koster 60 kr. pr. deltager at være med i Klovneløbet. 48 kr. går direkte til hospitalsklovnenes besøg på børneafdelingerne, resten går til løbets afvikling.

Når du deltager i Klovneløb, støtter du indlagte børn i Danmark.

I Kalundborg er det Mette Gildberg Nielsen og Kalundborg IF, der er lokale arrangører af Klovneløb 2017.

Ruternes distance: 3 km og 6 km fra Kalundborg IF, Munkesø Stadion.

I år har Kalundborg IF indgået samarbejde med Kalundborg Sejlklub, om afvikling af løbet i forbindelse med arrangementet ‘Vild med vand’, som bl.a. har aktiviteter på havnen og i Sejlklubben.

Vi har lavet 2 smukke ruter langs fjorden og over til Sejlklubben på Gisseløre. Alle kan deltage i både gang og løb, da vi bruger offentlige stier og veje.

Tilmeld dig til løbet her:

Tilmeld dig som hjælper