Stafet For Livet Logo

Kif mod Kræft d. 30. juni 2018-1. juli 2018

Kalundborg IF deltager i Stafet for livet – Kalundborg 2018.

Vi har oprettet et hold – Kif mod kræft – der deltager i Stafet for livet i Munkesøen. Stafetten afvikles i perioden 30.6.18 kl. 11 til 1.7.18 kl. 11. Alle indsamlede midler går til Kræftens Bekæmpelse.

I det døgn skal holdet have mindst 1 deltager på runden, som er ca. 400 meter og på sti og græs i Munkesøen. Man må gerne være flere der følges, men depechen bæres af 1 person. Man kan både gå eller løbe.

Vi vil opfordre både medlemmer af Kalundborg IF deres familier og venner til at tilmelde sig holdet. Det koster 100 kr. for en voksen og 50 kr. for et barn. Pengene går til formålet. Har men selv været kræftramt kan man tilmelde sig som fighter og det er gratis.

Du kan i nedenstående link til Stafet for livets hjemmeside læse meget mere.

Holdets kaptajn er Kristina Püschl, og man kan tilmelde sig enten gennem hende, tlf. 60728234 eller via hjemmesiden på holdet, Kif mod Kræft. Kristina vil stå for koordinering af hvornår man er på banen. Der hænger også en seddel med tider i klubbens lokaler, hvor man kan skrive hvornår man ønsker at gå/løbe.

Man kan vælge at rejse flere penge til formålet ved at finde en personlig sponsor, som eksempelvis donerer 1 kr. eller mere pr. omgang man tilbagelægger. Mere information om dette fås hos Kristina.